Γιάννης Βασιλείου: «Η Έλντα Πανοπούλου μπορεί να μην ξέρει από οικογένεια, γιατί είναι μεγάλη γυναίκα»

«Γι' αυτό το λόγο δεν πήγα να δω τον γιο μου στο πρόγραμμα, ήταν ασέβεια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Βασιλείου: «Η Έλντα Πανοπούλου μπορεί να μην ξέρει από οικογένεια, γιατί είναι μεγάλη γυναίκα»

Ο Γιάννης Βασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό Σουσού», όπου μεταξύ άλλων απάντησε για την «φαρμακερή» ατάκα της Έλντας Πανοπούλου, που αναρωτήθηκε αν πραγματικά είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου.

«Πρώτον, δεν μπορεί η κυρία Έλντα Πανοπούλου να πει πως δεν με ξέρει, αφού έχω κάνει πρωινό μαζί της. Δεύτερον, δεν μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο Βασιλείου, ένα καμπριολέ υπάρχει που το ξέρει όλος ο πλανήτης. Και αφού με ξέρει τόσα χρόνια, δεν μπορεί να πει ότι “αναρωτιέμαι αν είναι ο Γιώργος Αλκαίος γιος του Γιάννη Βασιλείου”. Πού στέκει αυτό το πράγμα; Να κάνει τι;», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλείου.

Και συνέχισε: «Στεναχωρήθηκα για την Έλντα, γιατί είναι μεγάλη γυναίκα, μπορεί να μην ξέρει από οικογένεια τι είναι. Εγώ έχω τρία παιδιά, δόξα τω θεώ. Ήταν λάθος και έπρεπε να με πάρει ένα τηλέφωνο, γιατί όλοι κάνουμε λάθη. Γι' αυτό το λόγο δεν πήγα να δω τον γιο μου στο πρόγραμμα, ήταν ασέβεια. Τη συγχωρώ, αλλά να με πάρει ένα τηλέφωνο».

Δείτε επίσης: «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά! Εγώ που τον μεγάλωσα όταν μας εγκατέλειψε η μάνα του;» - ''Πυρ και μανία'' ο Γιάννης Βασιλείου με την Πανοπούλου για τον Αλκαίο

Η αποκάλυψη του Γιάννη Βασιλείου για τη Eurovision

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision, για την οποία ήταν θετικός, ενώ αποκάλυψε πως ήταν στο πλευρό του Γιώργου Αλκαίου, παρά τις αρχικές αμφιβολίες που είχε εκείνος, όταν πέρασε στον διαγωνισμό της ΕΡΤ. «Το έζησα από κοντά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, το ευχαριστήθηκα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βασιλείου.

Και κατέληξε: «Είναι κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος. Κάπου πήγαινα με το αυτοκίνητο, όταν ο γιος μου είχε στείλει το τραγούδι, και μου λέει “Μόλις βγήκα από την ΕΡΤ, είχα στείλει ένα τραγούδι για τη Eurovision και πέρασε στα πρώτα δέκα, αλλά θέλω να το πει κάποιος άλλος, γιατί έχω παχύνει κιόλας”. Του λέω “Αυτό συμβαίνει μία φορά στη ζωή σου. Θα πας να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα, το τραγούδι σου”. Δεν θα πήγαινε το τραγούδι με τον Γιώργο».