«Καταπέλτης» ο Διονύσης Ατζαράκης για την υπόθεση του Κολωνού – «Όλοι το κάνουν για τα λεφτά, ο Λιάκος για το άθλημα»

«Άσε που δεν ξέρουμε και τι φορούσε η 12χρονη»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Καταπέλτης» ο Διονύσης Ατζαράκης για την υπόθεση του Κολωνού – «Όλοι το κάνουν για τα λεφτά, ο Λιάκος για το άθλημα»

Αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η εισαγγελική πρόταση στην υπόθεση του Κολωνού, που πρότεινε μεταξύ άλλων την απαλλαγή του Ηλία Μίχου από τις σοβαρότερες κατηγορίες που του αποδόθηκαν, για βιασμό του 12χρονου παιδιού, και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού. Ανάμεσα σ' εκείνους που εξέφρασαν την αντίθεσή τους ήταν και ο Διονύσης Ατζαράκης, μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube και στα προσωπικά του social media.

Μεταξύ άλλων καυτηριάζει την πρόταση της εισαγγελέως, ενώ άφησε και αιχμές για τη λογική που κρύβεται πίσω απ' όσα ειπώθηκαν στις δικαστικές αίθουσες.

Δείτε επίσης: «Είναι κρίμα γιατί...» - Ο Διονύσης Ατζαράκης σχολιάζει τον Μάρκο Σεφερλή για το Super Mammy

Το βίντεο-καταπέλτης του Διονύση Ατζαράκη

Η εισαγγελική τοποθέτηση έκανε λόγο για αμφιβολίες ως προς το κατά πόσο υπήρξε απειλή ή σωματική βία. Α, ήταν απ' αυτές τις όχι απειλητικές ερωτικές σχέσεις 55χρονων με 12χρονα που έτυχε απλώς να πιάσουν το ίδιο σπιτάκι στα Jumbo, κοιτάχτηκαν και ήταν κεραυνοβόλο. Λογικό...

Άσε που δεν ξέρουμε και τι φορούσε η 12χρονη, μπορεί να προκαλούσε. Έχουν βγει και κάτι φουτεράκια, που πας γυρεύοντας... Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι ήταν ερωτευμένος με τη 12χρονη. Εντάξει τότε, πες το τότε ρε άνθρωπε. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εμείς κολλάμε σε κάτι πράγματα μικρά, όπως η ηλικία της. Και πώς να μην ήταν ερωτευμένος, ξέρετε τι λένε, οι 12άρες ίσον με δύο 6άρες.

Κατά την εισαγγελέα δεν πρέπει να καταδικαστεί, καθώς δεν προέκυψε ο προσπορισμός περιουσιακού οφέλους για τον κατηγορούμενο. Μπράβο ρε Μίχο, έχει χαθεί το πάθος από τον κλάδο της εμπορίας ανθρώπων. Όλοι το κάνουν για τα λεφτά, αλλά ο Λιάκος είναι μύστης και το έκανε κυρίως για το άθλημα.

Η εισαγγελέας λέει ακόμα ότι δεν εντοπίστηκαν τα απαραίτητα στοιχεία που να καταδεικνύουν πως εκείνος εξώθησε την ανήλικη στην πορνεία γι' αυτό ζήτησε την καταδίκη του για τη διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται μιας και ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι εκδίδεται χωρίς ο ίδιος να έχει προσωπικό κέρδος. Ρε τι ανιδιοτελής είναι αυτός; Είδε ένα παιδί με στοχοπροσήλωση και σαν μέντορας της λέει αφού αυτό θες να κάνεις θα σε βοηθήσω, δεν θέλω αντάλλαγμα, έτσι είναι ο έρωτας.

Η εισαγγελέας μόνο δεν έπιασε από τον ώμο τον Μίχο να του πει “το βλέπεις το 12χρονο; Ηλία, ρίχ' το”. Φεύγω από τη χώρα, πάω στο εξωτερικό θα σας στείλω φωτογραφίες. Ξέρετε, πως έβγαζε φωτογραφίες ο Μίχος φωτογραφίες με πολιτικούς...