O Νίκος Αναδιώτης για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Εγώ τον γάμο τον έχω για συγκεκριμένο σκοπό, είναι δύσκολο να το αλλάξω»

Πώς αντέδρασε η σύζυγός του μετά την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
O Νίκος Αναδιώτης για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Εγώ τον γάμο τον έχω για συγκεκριμένο σκοπό, είναι δύσκολο να το αλλάξω»

Ο Νίκος Αναδιώτης ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το κόμμα «Νίκη». Πέραν τούτου ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αντίδραση της συζύγου του, στα προσωπικά του «πιστεύω», αλλά και στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δεν ήταν δική μου απόφαση, μετά το συλλαλητήριο βρέθηκαν άνθρωποι από πολλά κόμματα που με προσέγγισαν, μεταξύ αυτών και ο κ. Νατσιός. Κάναμε μία κουβέντα, τον άκουσα, ήξερα ποιος είναι και τι πρεσβεύει, αλλά διαπίστωσα ότι αυτά που λέει ήταν βίωμα. Είμαι σίγουρα δημοκρατικός, υπέρ των αξιών της πατρίδας. Η θρησκεία είναι κάτι ξεχωριστό, γιατί με αυτό πορεύομαι στη ζωή μου. Δεν αγαπώ απλά την ορθοδοξία, ζω γι' αυτή», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

Δείτε επίσης: Νίκος Αναδιώτης: Υποψήφιος με το κόμμα ΝΙΚΗ - Κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές

Ο Νίκος Αναδιώτης αποκάλυψε την αντίδραση της συζύγου του

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αντίδραση της συζύγου του, της Βασιλικής Σταματοπούλου. «Ένιωσα να με τιμά αυτή η πρόταση από τον πρόεδρο, κ. Νατσιό, ενθουσιάστηκα να προσφέρω σε αυτή την ωραία προσπάθεια που κάνει αυτός ο ωραίος κόσμος της Νίκης. Από την άλλη η Βασιλική είναι λίγο πιο πρακτική στη σκέψη, μου λέει: “Θα κάνεις όλο αυτόν τον αγώνα γιατί θέλεις να βγεις ή απλά για να συμπληρώσεις ένα ψηφοδέλτιο;”».

Ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε στη συνέχεια για τις δηλώσεις του που συχνά συζητιούνται: «Έχω έρθει να εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις, και τη γνώμη μου, όπως έχει δικαίωμα ο καθένας να το κάνει, δεν ζήτησα εγώ να έρθω. Έχω ωριμάσει και ξέρω ότι αυτό μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους. Αλλά δεν το κάνω για να διχάσω, ούτε για να πολώσω».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Αν είχαμε τη δυνατότητα, δεν θα είχε έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο. Δεν μου αρέσει να το λέμε “γάμο”. Εγώ τον γάμο τον έχω για συγκεκριμένο σκοπό, Άνδρας – Γυναίκα. Είναι δύσκολο να το αλλάξω», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.