Ζερόμ Καλούτα για τον σχολιασμό της Eurovision: «Είναι πολύ άδικη η σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη»

Πώς σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ζερόμ Καλούτα για τον σχολιασμό της Eurovision: «Είναι πολύ άδικη η σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη»

Ο Ζερόμ Καλούτα μαζί με τον Θανάση Αλευρά θα είναι το φετινό δίδυμο των σχολιαστών της Eurovision. Ο καλλιτέχνης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγούδι «Zari», με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι την Ελλάδα στον διαγωνισμό, αλλά και στις συγκρίσεις με τον Γιώργο Καπουτζίδη, που είχε τον δικό τους ρόλο μαζί με την Μαρία Κοζάκου.

«Πάντα υπάρχει παραγωγικό άγχος, θέλουμε να τα πάμε καλά, έχει ξεκινήσει η μελέτη. Τα σχόλια του κυρίου Θανάση Αλευρά θα είναι πιο εύστοχα κι εμένα πιο άστοχα, γιατί ο κύριος Αλευράς είναι ο κύριος Αλευράς. Θα κοιτάξουμε να είμαστε to the point και οι δύο», δήλωσε αρχικά ο Ζερόμ Καλούτα.

Και συμπλήρωσε, όσον αφορά τις συγκρίσεις τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος ήταν ο σχολιαστής της Eurovision τις προηγούμενες χρονιές: «Είναι πολύ άδικη η σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Θα πάω όσες φορές έχει πάει, θα μου δώσει και τα "σκονάκια" του και μετά θα μπορούμε να συγκριθούμε».

Δείτε επίσης: Ο Ζερόμ Καλούτα τρολάρει τα ρατσιστικά σχόλια: «Πάλι καλά που δεν είπαν τι θέλει αυτός ο Κινέζος»

Ο Ζερόμ Καλούτα σχόλιασε και την ερμηνεία του στο My Number One

Στην παρουσίαση του ελληνικού τελικού, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα ερμήνευσαν το «My Number One», μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα. Στα σχόλια που ακούστηκαν, ο Ζερόμ απάντησε: «Ξέρουμε γιατί το τραγουδήσαμε, και ποιος ήταν να το τραγουδήσει και δεν το τραγούδησε... Το ζητούμενο ήταν να σας άρεσε. Είχαν κανονίσει να φέρουν τενόρους, οι οποίοι τελευταία στιγμή δεν ήρθαν και τελικά μπήκαμε εμείς και κάναμε τους τενόρους».

Κλείνοντας ο Ζερόμ Καλούτα σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. «Είναι πολύ ωραίο κομμάτι, έχει δυναμική και μας έχει κρατήσει μια έκπληξη, η οποία θα εκδηλωθεί εκείνη την ώρα. Όταν παίξει το κομμάτι μέσα στο στάδιο, θα κουνηθεί όλο το στάδιο και θα πάει ακόμα πιο ψηλά. Δεν έχω δει τίποτα από τις πρόβες, ξέρω όμως ότι εμπλέκεται ο Φωκάς Ευαγγελινός και πάω με "κλειστά μάτια"», είπε χαρακτηριστικά.