Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι βόλτες στα σοκάκια με τον Γρηγόρη Μόργκαν από την Λισαβώνα - Οι τρυφερές αναρτήσεις

Δεν το κρύβουν πια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη / Γρηγόρης Μόργκαν
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη / Γρηγόρης Μόργκαν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο πριν από μερικές ημέρες αποφάσισαν να το επισημοποιήσουν στα media, πραγματοποιώντας την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μπροστά στις κάμερες, χωρίς να προσπαθούν να τις αποφύγουν (δείτε εδώ το βίντεο).

Προσπάθησαν να προστατεύσουν την σχέση τους και για καιρό δεν παραδέχονταν πως είναι έχουν δεσμό, αλλά εφόσον κατάλαβαν πως δεν μπορούν να το κρατούν πια για τον εαυτό τους, άρχισαν να "ανοίγονται" όλο και περισσότερο στα social media τους.

Οι φωτογραφίες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν από την Λισαβώνα

Πριν από κάποια 24ωρα, μάλιστα, που βρέθηκαν στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβώνα, δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στα προφίλ τους στο Instagram, με την δημοσιογράφο να αναρτά φωτογραφίες με τον καλό της να προχωρά στα σοκάκια της πόλης.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν Λισαβώνα
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν Πορτογαλία
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η βραδινή τους έξοδος στην Αθήνα και η αμηχανία για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Αποκαλυπτήρια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με αφορμή τα γενέθλια του συνεργάτη της και παρουσιαστή της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στην οποία συμμετέχει. Ο Κώστας Τσουρός έγινε 42 χρονών, και το γιόρτασε έχοντας στο πλευρό του φίλους και συνεργάτες που έχει συναντήσει μέσα στην δημοσιογραφική πορεία του, ανάμεσά τους και η δημοσιογράφος που ωστόσο δεν εμφανίστηκε μόνη.

Για πρώτη φορά στο πλευρό της βρισκόταν ο σύντροφός της Γρηγόρης Μόργκαν, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μην κρύβει την αμηχανία της βλέποντας την κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Στις δηλώσεις της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχετε το πλάνο, δεν ήρθα μόνη μου. Έχουν υπάρξει κι άλλες έξοδοι, χωρίς κάμερες... Όσο μεγαλώνουμε, αλλάζουν κάποια πράγματα. Αυτή τη φορά θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους. Είμαι πάρα πολύ καλά».

Όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, και την κριτική που έκανε σε τηλεοπτικά πρόσωπα μέσα από το Youtube, δήλωσε: «Θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να λέμε την άποψή μας. Θα στήριζα τον άνθρωπο που έχουμε υπάρξει μαζί στο παρελθόν, αλλά όποιος και να ήταν εκεί, πάλι το ίδιο θα έλεγα. Τα είπαμε μετά, δεν ήταν ακριβώς ενοχλημένος, απλά με ρωτούσε “Γιατί να μην μπορώ να πω εγώ την άποψή μου;”»

Δείτε το απόσπασμα από το 3ο λεπτό και μετά: