Τάνια Τσανακλίδου: Αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Super Κατερίνα - Η αντίδραση της Καινούργιου

«Συγγνώμη που σας τα λέω έτσι φόρα παρτίδα, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τάνια Τσανακλίδου: Αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Super Κατερίνα - Η αντίδραση της Καινούργιου

Η κάμερα και η δημοσιογράφος της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησαν την Τάνια Τσανακλίδου και θέλησαν να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις της σχετικά με την Eurovision και την φετινή ελληνική συμμετοχή. Μόλις, όμως, ενημερώθηκε για ποια εκπομπή πρόκειται, αρνήθηκε να συνεχίσει την κουβέντα και αποχώρησε.

Εξήγησε πως δεν της αρέσουν αυτού του είδους τα προγράμματα γενικότερα, λόγω του κουτσομπολιού και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. Μετά την προβολή του αποσπάσματος, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την άποψή της για το θέμα.

Η αντίδραση της Τάνιας Τσανακλίδου μόλις έμαθε πως μιλούσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

«Από ποια εκπομπή είστε;», ρώτησε χαρακτηριστικά η Τάνια Τσανακλίδου και όταν η ρεπόρτερ της εξήγησε, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλάω σε αυτές τις εκπομπές, γιατί κάνετε πολλά κουτσομπολιά και δε μου αρέσει το κουτσομπολιό. Συγγνώμη που σας τα λέω έτσι φόρα παρτίδα, αλλά θεωρώ ότι η στάση όλων αυτών των εκπομπών είναι πάρα πολύ κακή για την κοινωνία και τον πολιτισμό. Δεν είναι προσωπικό, είναι για τα κανάλια σας».

Δείτε επίσης: «Δεν είναι δημοσιογραφία, είναι ντροπή» - "Κόλαφος" η Τάνια Τσανακλίδου

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια, επισήμανε: «Δεν είναι προσωπικό, γιατί έχω μιλήσει προσωπικά με την κα Τσανακλίδου και είναι μία φανταστική προσωπικότητα. Δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει να κάνει με το στυλ των εκπομπών και δίκιο έχει αν θέλετε τη γνώμη μου, γιατί αναγκαστικά αυτή η ώρα που είναι - και όλες οι εκπομπές που παίζουν αυτή την ώρα - κάνουν κουτσομπολιό.

Κι αν με ρωτάτε, κι εγώ διαφωνώ με κάποια πράγματα στη θεματολογία της εκπομπής, και όχι μόνο της δικιάς μας, και στου Λιάγκα, και στης Μπάρκα, και στου Σαββατοκύριακου, αλλά επειδή αυτή είναι η ώρα και παίζουμε ανταγωνιστικά και πρέπει να κάνουμε νούμερα τηλεθέασης, κάποια θέματα από αυτά τα εμπεριέχουμε στη σκαλέτα μας».

«Να πω μία αλήθεια όσο κι αν μας στενοχωρεί... Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που διαβάζω ποίηση και στο θέατρο πάω, και γενικότερα έχω μία άλλη φιλοσοφία. Από εκεί και πέρα, είναι πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες από τους οποίους έχω ζητήσει μία συνέντευξη και μου απάντησαν αρνητικά λόγω του είδους της εκπομπής, όχι λόγω των συνεργατών μου. Δεν είναι προσωπικό... Ήταν ευγενέστατη με τη δημοσιογράφο. Πας εκεί, σου λέει για έναν στίχο του Χριστιανόπουλου και ξαφνικά λες για τη Eurovision…», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Super Κατερίνα: Πυρ και μανία η Καινούργιου - «Αυτό είναι ντροπή, χυδαίο! Θα τρελαθώ τελείως»