Jimmy Gian: Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα το τρίτο μέλος των Boys and Noise

Μόνο ο Κακουριώτης και ο Μακρής έμειναν με ενεργό ρόλο στην showbiz

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα στην Ελλάδα είναι οι Boys and Noise, το οποίο ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2013. Τα τρία μέλη του συγκροτήματος δήλωσαν συμμετοχή σε διαγωνισμό που διοργάνωνε η Amita Motion με τη φιλοδοξία να τους επιλέξουν οι Playmen ως τα ταλέντα που θα διαγωνιστούν. Τελικά επιλέχθηκαν και έκαναν τρελή επιτυχία.

Το Σεπτέμβριο του 2013 λοιπόν οι Boys and Noise αναδείχτηκαν νικητές του διαγωνισμού και τους ανέλαβε επίσημα η δισκογραφική εταιρία των Playmen - η PanikRecords. Έγιναν το νούμερο ένα συγκρότημα και κάθε συναυλία τους γινόταν sold out.

Μέσα στα χρόνια που μεσουρανούσαν κατάφεραν να κερδίσουν μάλιστα και πολλά βραβεία. Αυτό του καλύτερου βίντεο κλιπ της χρονιάς, καλύτερου συγκροτήματος, ντουέτο/συνεργασία, νέος καλλιτέχνης και ποπ βίντεο κλιπ. Ο Άρης Μακρής, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και ο Jimmy Gian ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα της εποχής εκείνης και τα τραγούδια τους γινόντουσαν αμέσως trend.

Τα μέλη του συγκροτήματος ωστόσο, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στις αρχές του 2016. Όπως είχαν πει, ο κύκλος έκλεισε και θεώρησαν καλύτερο να σταματήσουν την συνεργασία τους όσο ήταν στην κορυφή και όχι όταν θα "έπεφταν".

Στα φώτα της επικαιρότητας έμεινε ο Άρης Μακρής ο οποίος πλέον ασχολείται με την υποκριτική και συγκεκριμένα με το θέατρο αλλά και ο Βαγγέλης Κακουριώτης που επίσης ασχολείται με την υποκριτική και μάλιστα έχει το δικό του ρόλο στην σειρά Famagusta (δείτε το καθηλωτικό trailer του β κύκλου) που παίζει στο MEGA.

Τι κάνει όμως ο Jimmy Gian των Boys and Noise;

Από την άλλη, ο Λαοκράτης-Δημήτριος Γιαννούλη ή αλλιώς Jimmy Gian έχει κρατήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ από τις κάμερες και το γυαλί της τηλεόρασης. Συνεχίζει να ασχολείται με την μουσική και δηλώνει Composer, Music Producer και Sound Engineer στο Forever Audio που έχει έδρα στο Λονδίνο.