Survivor: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη...» - Η Μαριλίνα Βακονδίου αποκάλυψε την αλήθεια για τα δύο ζευγάρια

Η δημόσια απολογία και όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη...» - Η Μαριλίνα Βακονδίου αποκάλυψε την αλήθεια για τα δύο ζευγάρια

Η Μαριλίνα Βακονδίου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor και την Τετάρτη 20 Μαρτίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, ώστε να μιλήσει για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο τις 10 εβδομάδες που παρέμεινε εκεί.

Οι αποκαλύψεις της Μαριλίνας Βακονδίου για το Survivor μετά την αποχώρησή της

«Το θέμα δεν είναι ότι δεν ήθελα καθόλου τον Τζέιμς και την Σταυρούλα, ίσα ίσα όταν μπήκαν ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Απλά στο παιχνίδι, όταν είσαι όλη μέρα με κάποιους ανθρώπους και στην τηλεόραση δείχνει μόνο τις τρεις ώρες είναι τελείως διαφορετικό. Απλά συνειδητοποίησα ότι δεν ταιριάζουμε...», είπε αρχικά όταν ρωτήθηκε για τους δύο παίκτες που μπήκαν πρόσφατα στο παιχνίδι, ενώ δήλωσε πως με τον Φάνη, παρόλο που φαινόταν πως δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, τα πήγαιναν πολύ καλά και, μάλιστα, θεωρεί πως θα πρέπει να είναι και ο νικητής.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε όσα έλεγε με την Χρύσα Χατζηγεωργίου για τον Ρομπ σχετικά με την υγιεινή του (δείτε εδώ): «Δεν ήταν καθόλου ωραίο και πραγματικά όταν είσαι μέσα σε αυτό το παιχνίδι, δεν καταλαβαίνεις ότι εκείνη τη στιγμή που μπορεί να σε τσαντίζει κάτι μπορεί να βγει προς τα έξω άσχημα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, γιατί ήταν λάθος, απλά εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεσαι...

Εμένα, δηλαδή, δεν μου άρεσαν καθόλου κάποια πράγματα που έλεγα. Έλεγα και κάποια καλά και δεν μου είπαν ότι δεν έχουν ειπωθεί. Είναι πολύ άσχημο. Είναι πάρα πολύ περίεργο γιατί δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Μόνο εμείς ξέρουμε τι περνάμε εκεί μέσα. Ένας λόγος που ήθελα να αποχωρήσω - και την τελευταία εβδομάδα ήθελα να φύγω - ήταν ότι είχα τρελαθεί, μιλάγαμε μόνο για το παιχνίδι. Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει».

Δείτε επίσης: Αυτά τα λεφτά πήρε η Μαριλίνα Βακονδίου μετά την αποχώρησή της

Όσον αφορά στα ζευγάρια του show, ξεκαθάρισε: «Ο Γιάννης και η Σταυρούλα δεν είναι μαζί. Δεν ξέρω τώρα τι έγινε, αλλά είναι δικό τους θέμα αν έγινε κάτι ή όχι. Δεν ξέρω τι έχει δείξει, εγώ μάλλον κοιμόμουν εκείνη την ώρα. Υπήρξε ένα φλερτ, αλλά μέχρι εκεί όμως. Δεν νομίζω ότι...

Ο Φάνης και η Χρύσα κάνουν πάρα πολύ παρέα, είναι πολύ κοντά και ο Φάνης την προστατεύει. Εγώ δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου. Πραγματικά! Η Χρύσα έχει σχέση... Δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι».

Δείτε επίσης: Survivor αποκάλυψη: Όχι ένας αλλά πέντε - Αυτοί είναι οι έρωτες των παικτών του ριάλιτι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor spoiler 24/3: ΧΑΜΟΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Survivor highlights 21/3: Οι παίκτες "πρόδωσαν" το νέο ζευγάρι - Η ανησυχία λίγο πριν την αποχώρηση

Survivor αποκλειστικό: Δύσκολες ώρες για την Aira Adomaityte - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες

Survivor trailer 21/3: Έφτασε στο τέρμα της η Κατερίνα Δαλάκα - Η έκκλησή της στην παραγωγή

Survivor highlights 20/3: Ο αγώνας που έμεινε στη μέση και οι δύο παίκτες που αποχώρησαν

Survivor 2024 – Πέτυχε τον πόντο και φίλησε την κάμερα: Η 4η ασυλία τους ανήκει

Survivor 2024 - ΧΑΜΟΣ στον αέρα, διακόπηκε ο αγώνας ασυλίας και δύο παίκτες αποχώρησαν

Survivor 2024 - Ο Τζέιμς Καφετζής βγάζει στον «τάκο» την Ασημίνα και το παρεάκι των Κόκκινων: «Έχουν συνεννοηθεί τι θα ψηφίσουν»

Survivor spoiler 20/3: ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία απόψε

Μαριλίνα Βακονδίου: «Κοιμόμουν στο σανίδι πολλές φορές με βροχή αγκαλιά με...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor