Φαίη Σκορδά: «Εδώ είμαστε 100% μέχρι το τέλος της σεζόν και μπορεί να είμαστε και μετά...» - Απαντά ξεκάθαρα στις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Κάποιοι πέφτουν στην παγίδα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Εδώ είμαστε 100% μέχρι το τέλος της σεζόν και μπορεί να είμαστε και μετά...» - Απαντά ξεκάθαρα στις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον

Την απάντηση της θέλησε να δώσει η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τετάρτης 20/3, μέσα από την κάμερα του Fay's Time, για τα σενάρια που ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον τόσο της ίδιας όσο και της εκπομπής της. Αφορμή στάθηκε το σχόλιο που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, σχετικά με τις φήμες που είχαν ακουστεί πέρυσι για το Breakfast@star.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για την το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής

«Πολλές φορές βγαίνουν πράγματα είτε από την πλευρά των παρουσιαστών είτε από των καναλιών για κάποιος σκοπούς. Κάποιοι πέφτουν στην παγίδα γιατί δεν ξέρω μπορεί να θέλουν να ρίξουν την τιμή κάποιου ή κάποιος να ανεβάσει την τιμή.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Φουντώνουν οι φήμες μεταγραφής στο Mega - Διαζύγιο μετά από 2 χρόνια με τον ΣΚΑΪ;

Κάποιος για να εκβιάσει μία κατάσταση. Αυτό δεν είναι περσινό και γίνεται πάντα. Υπάρχει και μία κατηγορία ανθρώπων, η οποία δεν μιλάει και κάποια κανάλια που δεν μιλάνε και ξαφνικά βλέπεις ένα δελτίο τύπου. Αλλά και τα δελτία τύπου σε ένα κανάλι για αυτό υπάρχουν, για να δημιουργούν ένα κλίμα. Εξαρτάται το DNA ενός καναλιού για να φτάνει σε ένα σημείο άλφα ή όχι...

Και εγώ όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1, δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού. Έφυγα χωρίς να έχω δουλειά...Γενικά πρωταγωνιστώ. Τέλος πάντων. Εδώ είμαστε και είμαστε 100% μέχρι το τέλος της σεζόν και μπορεί να είμαστε και μετά. Δεν το ξέρεις, αλλά σίγουρα είμαστε εδώ» είπε η Φαίη Σκορδά.

Η πρόταση "φωτιά" που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά - Φεύγει από τον ΣΚΑΙ; (Αποκλειστικό)

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ήταν μόλις πριν από 2 χρόνια που το τηλεοπτικό ρεπορτάζ όταν αναφερόταν στην πιο ηχηρή μεταγραφή της χρονιάς, αυτή της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ, έλεγε ξεκάθαρα για την αρχή μιας επαγγελματικής σχέσης και ένα δυνατό συμβόλαιο που δεν μπορούσε κανείς να διαταράξει.

Σήμερα όλα αυτά φαντάζουν τόσο μακρινά και ξεχασμένα στο παρελθόν καθώς οι πρώτοι τριγμοί στην σχέση που ξεκίνησαν από πέρυσι μοιάζουν τώρα πια να οδηγούν σε αδιέξοδο και σε ένα διαζύγιο χωρίς περιθώρια επανασύνδεσης μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Φαίη Σκορδά ήδη κοιτάει προς την πόρτα εξόδου του τηλεοπτικού σταθμού και είναι με το ένα πόδι εκτός.

Μπορεί η παρουσιάστρια του “Fay's time” μέχρι στιγμής να μην θέλει να δώσει δικαιώματα υποστηρίζοντας “όλα καλά”, όμως οι πληροφορίες λένε ότι τελικά τίποτε δεν είναι καλά, εκείνη περιμένει τον Ιούνιο να τελειώσει το συμβόλαιό της και να τραβήξει προς MEGA μεριά...Ήμασταν άλλωστε οι πρώτοι που είχαμε αναφέρει για την ανθοδέσμη με τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα που είχε δεχτεί απρόσμενα στο στούντιο και ποιος ήταν ο αποστολέας της (δείτε περισσότερα εδώ) καθώς η πρώτη κρούση της είχε ήδη γίνει...

Η Φαίη Σκορδά με τριαντάφυλλα αγκαλιά

“Γκρίνια και των γονέων” που λέει και η παροιμία, είχε ήδη ξεκινήσει από την πρώτη χρονιά με το “καλημέρα σας” και με την είσοδο της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου. Οι “Αταίριαστοι” που είδαν τις τηλεθεάσεις τους να γκρεμίζονται στον Καιάδα όταν μετακόμισαν από την πρωινή στην μεσημεριανή ζώνη, δικαίως και εκείνοι με την σειρά τους αντέδρασαν και δήλωναν παραίτηση, με το κανάλι επίσης να αντιδρά και να μην θέλει να τους χάσει.

Η δεύτερη χρονιά παραμονής της στον ΣΚΑΙ βρήκε την Φαίη Σκορδά ακόμα πιο ευάλωτη, όταν απλά της ανακοινώθηκαν οι επόμενες αλλαγές χωρίς προηγουμένως να την έχουν ενημερώσει, στο πρόγραμμα από την πρωινή στην μεσημεριανή ζώνη, στην αλλαγή των συνεργατών της. Τα μονοψήφια νούμερα στη τηλεθέαση παρά τις εσωτερικές μετακινήσεις στο πρόγραμμα και βεβαίως το προσωπικό της δράμα με την απώλεια του μπαμπά της, λέγεται ότι εξάντλησαν ψυχολογικά όλα όσα περιθώρια υπομονής είχε προηγουμένως η παρουσιάστρια που δεν άντεξε και ξέσπασε.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και διατάραξε εντελώς τις σχέσεις της με τον ΣΚΑΙ, ήταν τα νεότερα μαντάτα που έφτασαν στα αυτιά της και της μετέφεραν τις τελευταίες σκέψεις – και σχεδόν ειλημμένες αποφάσεις από την πλευρά μεγάλων στελεχών του σταθμού ότι την επόμενη σεζόν θα αναδιοργανώσουν το πρόγραμμά τους, ενισχύοντας το ενημερωτικό και βάζοντας στην άκρη την ψυχαγωγία που θα ξεκινάει μετά τις 15.00 το μεσημέρι. Θεωρείται επομένως σχεδόν βέβαιο η Φαίη Σκορδά να μετακομίζει και να χωρίζει από Φάληρο μεριά, δημιουργώντας νέες ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις στο Mega- λο κανάλι. Περιμένετε και θα δείτε!