Eurovision: Επιστρέφει στη σκηνή η πιο πολυσυζητημένη μελαχρινή καλλονή - Η Τουρκάλα που θα εμφανιστεί μαζί της

Η διοργάνωση ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurovision: Επιστρέφει στη σκηνή η πιο πολυσυζητημένη μελαχρινή καλλονή - Η Τουρκάλα που θα εμφανιστεί μαζί της

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί σε δύο περίπου μήνες από τώρα και οι προετοιμασίες για όσα θα παρακολουθήσουν οι θεατές στο στάδιο, αλλά και από την τηλεόραση, έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Κάθε χώρα πραγματοποιεί πρόβες με τους εκπροσώπους της για τα ρούχα, το σκηνικό και τον ήχο, ενώ οι διοργανωτές σχεδιάζουν τις εκπλήξεις που θέλουν να κάνουν.

Στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, αποκαλύφθηκε μία από αυτές, η οποία σίγουρα θα ενθουσιάσει. Ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, θα επιστρέψει στη σκηνή και θα τραγουδήσει για μία ακόμη φορά.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι - Το αστρονομικό ποσό που κόστισαν τα ρούχα που φόρεσε στο βίντεο κλιπ του "Ζάρι"

Ποια εκρηκτική παρουσία θα επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία το 2019 είχε φτάσει την Κύπρο στη δεύτερη θέση με το «Fuego», ενώ το 2020 έκανε πάταγο με τραγουδώντας το «Ζίμπεν ζίμπεν» της Βέρκα Σερντιούτσκα κατά την έναρξη.

Δεν είναι γνωστό με ποιο τραγούδι θα επιστρέψει αυτή τη φορά, παρόλα αυτά έχει διαρρεύσει πως θα εμφανιστεί στον Α' ημιτελικό. Μαζί της θα βρίσκεται και η Σερτάμπ, η Τουρκάλα που πριν από 21 χρόνια είχε κερδίσει τον διαγωνισμό.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα - Η αντίδραση στην κίνηση της μητέρας της: «Ο γιος μου κάποια στιγμή άρχισε να παίζει με τις τσάντες μου και τα κραγιόν και του λέει...»

Τι συμβαίνει με την Έλενα Παπαρίζου

Μετά από μία ανάρτηση που δημοσιεύθηκε στο twitter δημιουργήθηκαν φήμες πως θα επιστρέψει και η Έλενα Παπαρίζου, γεγονός που προκάλεσε "φρενίτιδα", χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα από την διοργάνωση. Το κοινό, βέβαια, έχει ξετρελαθεί και μόνο στην ιδέα.

Έλενα Παπαρίζου Eurovision