Φαίη Σκορδά: Ξεκίνησε να γαβγίζει ο σκύλος της στον αέρα - «Καταλαβαίνει ότι κάτι με στενοχωρεί γι' αυτό! Ζητώ συγγνώμη»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Ξεκίνησε να γαβγίζει ο σκύλος της στον αέρα - «Καταλαβαίνει ότι κάτι με στενοχωρεί γι' αυτό! Ζητώ συγγνώμη»

Η Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Fay's Time, την Τετάρτη 20 Μαρτίου, αναφέρθηκε στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίχθηκε δυσάρεστα για εκείνη, καθώς το δικαστήριο απάλλαξε τον βασικό ύποπτο από την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης (δείτε εδώ για ποια εγκλήματα κρίθηκε ένοχος).

Εξέφρασε την οργή και την απογοήτευσή της για το το γεγονός αυτό και επειδή είχε ένταση στη φωνή της, ο σκύλος της ξεκίνησε να γαβγίζει στο πλατό από την ανησυχία του για εκείνη. Η ίδια ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της και προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Η στιγμή που ο σκύλος της Φαίης Σκορδά ξεκίνησε να γαβγίζει από ανησυχία

«Διαβάζεις ότι έγινε με την συναίνεση της 12χρονης και εκεί τρελαίνεσαι! Και το λέω και το αναφέρω γιατί δεν μπορώ να μην δεν το αναφέρω... Κάνουμε όλη αυτή την προσπάθεια όλοι μας, ως άνθρωποι πάνω από όλα, ως γονείς... Όποιος πλησιάζει το παιδί, θέλει να το εκμεταλλευτεί. Είναι κανόνας! Και 12 χρονών είναι ένα παιδί...», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια και τότε ακούστηκε το γάβγισμα.

«Είμαι καλά... Με ακούει που φωνάζω, με λίγη ένταση στη φωνή, καταλαβαίνει ότι κάτι με στενοχωρεί γι' αυτό. Ζητώ συγγνώμη», αποκρίθηκε.

Η τραγική ιστορία που κρύβει πίσω του το σκυλάκι της

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Έντονα φορτισμένες ήταν οι τελευταίες μέρες για την Φαίη Σκορδά και όχι άδικα. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ νιώθει απίστευτη χαρά αλλά και έντονη συγκίνηση, που υποδέχτηκε έναν επισκέπτη στο σπίτι της.

Ο Μίκυ είναι ο τετράποδος κολλητός της και δεν τον έχει αποχωριστεί στιγμή, τον κουβαλάει παντού, αφού είναι δεμένη μαζί του με μια απίστευτη ιστορία γιατί της θυμίζει έναν πολύ αγαπημένο της άνθρωπο. Το τετράποδο χάσκι ήταν το λατρεμένο σκυλί του μπαμπά της Φαίης, Δημήτρη Σκορδά που ταξίδεψε από το Κιλκίς για να έρθει στην Αθήνα και να πέσει στην αγκαλιά την δική της και των παιδιών της Γιάννη και Δημήτρη...

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για χωρισμό με Φαίη Σκορδά: «Το αντιμετώπισα δύσκολα, πήγα σε γιατρό! Χωρίσαμε γιατί...»

Ο λατρεμένος σκύλος και προστάτης του Δημήτρη Σκορδά αμέσως μετά τον αιφνίδιο θάνατό του έδειχνε δυστυχισμένος που έχασε τον αφέντη του. Η σχέση του πανέμορφου σκυλιού με την Φαίη Σκορδά είναι το ίδιο δεμένη, όπως ήταν με τον πατέρα της, αφού εκείνη και το πανέμορφο ασπρόμαυρο χάσκι έχουν μεγαλώσει μαζί στο Κιλκίς.

Έτσι όταν η παρουσιάστρια του “Fay's time” έμαθε από την μαμά της Εύα ότι ο τετράποδος φίλος τους τον τελευταίο καιρό δείχνει να μην έχει όρεξη να φάει και δείχνει λυπημένος, της ζήτησε να στείλει τον Μίκυ στην Αθήνα για να περάσουν μερικές μέρες μαζί. Έτσι και έγινε...

Η Φαίη και ο Μίκυ δεν έχουν αποχωριστεί στιγμή. Εκείνη μόλις τον είδε έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε σε κλάματα, όχι μόνο γιατί της θύμιζε το αγαπημένο της πρόσωπο που έχασε πρόσφατα, αλλά γιατί και η ίδια έχει μαζί του μια λατρεμένη σχέση. Το πρωί της Παρασκευής βρήκε την Φαίη αγκαλιά με τον Μίκυ μέσα στο αυτοκίνητο στον δρόμο για το στούντιο και οι δυο τους απαθανάτισαν την τρυφερή στιγμή τους με μια αγαπησιάρικη... ασπρόμαυρη selfie με μαύρες καρδούλες.

Η Φαίη Σκορδά με το νέο της σκυλάκι

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, αφού την είδαμε στις τηλεοπτικές οθόνες... Η Φαίη έκανε θεαματική είσοδο στην εκπομπή και κατέβηκε τα σκαλιά του πλατό μαζί με τον Μίκυ, ενώ δεν αποχωρίστηκε λεπτό, καθόλη την διάρκεια της εκπομπής, τον κολλητό φίλο της που και εκείνος με την σειρά του κούρνιαζε συνέχεια ανάμεσα στα πόδια της και δεν έμεινε καθόλου μακριά της, δείχνοντάς της την αγάπη του και την ευτυχία του που γυρνούσε εκεί.