Χριστίνα Πολίτη: «Έχει βρεθεί άνθρωπος σε πάνελ και είχε πει "γιατί μιλάει για σχέσεις που..."»

«Στον πρώτο γάμο παντρεύτηκα με 4 καλεσμένους...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χριστίνα Πολίτη: «Έχει βρεθεί άνθρωπος σε πάνελ και είχε πει 

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε, το πρωί της Τετάρτης 20/3, η Χριστίνα Πολίτη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, αλλά και για τους γάμους της.

Η συνέντευξη της Χριστίνας Πολίτη

«Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου όταν ήμουν μικρή ήταν να βλέπω τη μητέρα μου να ντύνεται και να τη θαυμάζω. Σπούδασα στην Αγγλία και όταν επέστρεψα μού πρότειναν να γράφω τα κοσμικά σε περιοδικό. Η κοινωνική και κοσμική ζωή είναι αφόρητα βαρετή, δε με καλούν στους κοσμικούς γάμους. Δεν είχα φιλοδοξία ποτέ στη δουλειά μου, δεν ήθελα να γίνω διευθύντρια», ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Ένας άνθρωπος που είναι...» - Η σπάνια συνέντευξη της Χριστίνας Πολίτη για τη σχέση της με τον Κώστα Σπυρόπουλο

«Δε μου αρέσει η καταπίεση και η αγένεια. Με κουράζει πολύ να μικραίνω για να χωρέσω κάπου... Δεν ήμουν το κοριτσάκι που ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδί. Με τρόμαζε. Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, ένιωσα την πίεση να κάνω ένα παιδί... Στον πρώτο γάμο παντρεύτηκα με 4 άτομα και στον δεύτερο 6, ήρθε και η μαμά μου. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου τα παιδιά. Εγώ μεγάλωσα τα παιδιά μου με τη μητέρα και την πεθερά μου. Το παιδί θέλει οικογένεια, μόνος σου δε μεγαλώνεις παιδί» πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Μου έλεγε ο πατέρας μου να είσαι έτοιμη πάντα να χωρίσεις, να είσαι ανεξάρτητη. Έχω νιώσει πολλές φορές ζήλια και ανταγωνισμό. Οι γυναίκες μού έχουν δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από τους άνδρες. Αισθανόμουν στην τηλεόραση ότι χάνω την ώρα μου. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τους άλλους. Δεν έχω δει άλλες εκπομπές στον κόσμο που να σχολιάζουν τους άλλους. Έχει βρεθεί άνθρωπος σε πάνελ και είχε πει γιατί μιλάει η Χριστίνα Πολίτη για σχέσεις που έχει αποτύχει και έχει 2 διαζύγια;» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Πολίτη.