Κόρα Καρβούνη: «Έρχεται η ώρα της υπόκλισης, και ξαφνικά, ακούμε όλοι να γιουχάρουν...» - Το απίστευτο περιστατικό στην παράσταση "Ηλέκτρα"

«Κοιταζόμαστε και λέμε τι έγινε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κόρα Καρβούνη: «Έρχεται η ώρα της υπόκλισης, και ξαφνικά, ακούμε όλοι να γιουχάρουν...» - Το απίστευτο περιστατικό στην παράσταση

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 20/3, η Κόρα Καρβούνη. Η γνωστή ηθοποιός, στην συνέντευξη που παραχώρησε, περιέγραψε μεταξύ άλλων ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε παράσταση της στην Κορέα, όταν έπαιζε με τον θίασο του Εθνικού Θεάτρου στην "Ηλέκτρα".

Το απίστευτο σκηνικό σε παράσταση της Κόρας Καρβούνη στην Κορέα

Όπως είπε η Κόρα Καρβούνη, στο τέλος της παράστασης, οι θεατές άρχισαν τα γιουχάρουν. «Παίζουμε στο Εθνικό Θέατρο της Σεούλ, είναι γεμάτο το θέατρο, απόλυτη σιγή κατά τη διάρκεια της παράστασης και έρχεται η ώρα της υπόκλισης… Πηγαίνουμε μπροστά και ξαφνικά, ακούμε όλοι να γιουχάρουν, ουουουου…

Δείτε επίσης: Με τύπου αρχαιοελληνικό μάξι νυφικό φόρεμα - Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η Κόρα Καρβούνη

Και είναι ο Αποστόλης Τότσικας από τη μία, η Στεφανία Γουλιώτη από την άλλη, κοιταζόμαστε και λέμε τι έγινε, δεν τους άρεσε καθόλου; Τελικά, μας είπαν ότι έτσι εκφράζουν τον θαυμασμό τους. Είναι ένας φοβερός λαός» ανέφερε η ηθοποιός.

Η αποκάλυψη για το όνομά της

Την Τρίτη 4/4 στο The 2night show ήταν καλεσμένη η ηθοποιός η οποία μεταξύ άλλων προσχώρησε σε αοπκαλύψεις για την ζωή της. Αυτό λοιπόν, που πολλοί αναρωτιούνται έχει να κάνει με το όνομα της - μιας και δεν είναι τόσο σύνηθες να το ακούει κανείς - ωστόσο η ίδια εξήγησε τη ρίζα του, η οποία δεν είναι καθόλου γνωστή και συνήθης.

«Όλο το όνομα είναι Kora May, η κόρη του Μάη, δηλαδή η Περσεφόνη. Το Κόρα είναι δωρική διάλεκτος, είναι ελληνικότατο... και τυχαίνει να είναι το όνομα της αμιγώς Αμερικανίδας γιαγιάς μου. Ο πατέρας μου είναι Αμερικάνος, η μαμά Ελληνίδα. Απλά επειδή γεννήθηκα την εποχή, που το ζευγάρι μπορούσε να επιλέξει πλέον ποιο επίθετο μπορεί να πάρει - όχι να είναι μόνο το πατρώνυμο - και είπαν επειδή τα παιδιά είναι ελληνάκια ουσιαστικά, επειδή στην Ελλάδα ζουν, να πάρουν το Καρβούνη, αλλιώς θα με έλεγαν Smith», είπε η Κόρα Καρβούνη.