Ελένη Ψυχούλη: «Η ζωή μου τότε ήταν ρωσική ρουλέτα γιατί κάναμε επικίνδυνα πράγματα, είμαστε survivors όσοι...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Ψυχούλη: «Η ζωή μου τότε ήταν ρωσική ρουλέτα γιατί κάναμε επικίνδυνα πράγματα, είμαστε survivors όσοι...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 20/3, η Ελένη Ψυχούλη. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος, μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για την προσωπική της ζωή, ενώ ανέσυρε και αναμνήσεις από τα 80's.

Η συνέντευξη της Ελένης Ψυχούλη

«Επαγγελματικά κάνω αυτό που κάνουν όλοι οι Έλληνες, τρέχω από το πρωί έως το βράδυ και δεν βγάζω λεφτά. Χαίρομαι που έχω επιστρέψει δημοσιογραφικά στα περιοδικά που είναι το κανονικό μου επάγγελμα. Όταν τέλειωσε η φάση των clubs στα 30, ανακάλυψα το φαγητό και μπήκα στην κουζίνα να μαγειρέψω αυτά που έκανε η γιαγιά μου», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Την ώρα που με παίρνατε τηλέφωνο πνιγόμασταν» - Συγκλονίζει η Ελένη Ψυχούλη για το δράμα που έζησε στο Πήλιο

«Τα 80’s ήταν μία εποχή που άλλαζε ο κόσμος, η τελευταία μαγική εποχή στον πλανήτη. Η ζωή μου τότε ήταν ρωσική ρουλέτα γιατί κάναμε επικίνδυνα πράγματα, είμαστε survivors όσοι ζήσαμε από τότε. Η πρώτη συνειδητοποίηση του θανάτου για μένα ήταν το AIDS, χάσαμε ένα τεράστιο ποσοστό φίλων» πρόσθεσε.

«Είμαι μόνη και είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου. Σε αυτή την εποχή παρότι υπάρχει ένας νέος φασισμός, μιλήσαμε πρώτη φορά για την ελευθερία της επιλογής του να είναι κάποιος μόνος του. Δεν είναι επίτευγμα το ότι έχω κάνει παιδί, και οι γάτες κάνουν παιδιά. Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, όταν όμως το έχεις ζήσει στα ωραία του» ανέφερε για την προσωπική της ζωή.

Η εξομολόγηση για τον χωρισμό της

Η Ελένη Ψυχούλη είχε μιλήσει στο παρελθόν στην εκπομπή «Μαμά-δες» όπου αναφέρθηκε στην μητρότητα. Μάλιστα, αποκάλυψε το πως ήταν εκείνη στην παιδική της ηλικία αλλά και το πως βίωσε την στιγμή που έγινε για πρώτη φορά μητέρα αλλά και για την ώρα του χωρισμού από τον άντρα της.

«Μεγάλωσα μέσα στην επταετία στην επαρχία, αυτό με καθόρισε σε όλη μου τη ζωή. Ζούσα πάντα με μία βαλίτσα κάτω από το κρεβάτι μου για το πότε θα φύγω και να ζήσω όπως θέλω εγώ».

Όταν έγινε μητέρα πολλές φορές ένιωθε ενοχικά επειδή δούλευε πολλές ώρες. «Η δουλειά μου μού δημιουργούσε. Το παιδί το πιάνει ότι είσαι ενοχική και σου δημιουργεί περισσότερες ενοχές για να σε κρατήσει. Όταν σου λέει μείνε μαζί μου, μην πας στη δουλειά, κόβεται η ψυχή σου, αλλά είναι λάθος».

«Ήταν καλύτερα που χώρισα, είναι σημαντικό να δει το παιδί ότι η μαμά του ήταν καλά. Είναι τεράστιο το ψέμα που λες ότι δεν χωρίζω για το παιδί, δεν χωρίζεις για να μην ξεβολευτείς. Όταν χωρίσαμε το παιδί είπε ουφ απελευθερώθηκε και είδε τη μαμά και τον μπαμπά του να γίνονται ευτυχισμένοι».