Βίκυ Γεροθόδωρου: «Πολλά τραγούδια που φαίνονται ερωτικά, είναι γραμμένα για τον σκύλο μου, όπως και για την κόρη μου»

Ο καθοριστικός ρόλος του μικρού Παστέλ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βίκυ Γεροθόδωρου: «Πολλά τραγούδια που φαίνονται ερωτικά, είναι γραμμένα για τον σκύλο μου, όπως και για την κόρη μου»

Η Βίκυ Γεροθόδωρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά του Action 24 με την Αθηναΐδα Νέγκα και με τον σκύλο της, τον Παστέλ. Η στιχουργός μίλησε για την πορεία της στον χώρο της μουσικής, για τη συνεργασία της με τον Αντώνη Βαρδή και τον Νότη Σφακιανάκη, για τους οποίους έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες, ενώ αποκάλυψε και τον πραγματικό... υπεύθυνο για πολλά από τα ερωτικά της τραγούδια.

«Νιώθω πολύ τυχερή και ευλογημένη που στα πρώτα μου βήματα συνάντησα τον Αντώνη Βαρδή και με εκείνον κάναμε το “Λάθος” που αγαπάει όλος ο κόσμος. Μετά από αυτή τη συνεργασία άνοιξαν οι πόρτες, αλλά αυτό πρέπει να το κερδίζεις καθημερινά, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο», είπε αρχικά η Βίκυ Γεροθόδωρου.

Η αναφορά της Βίκυς Γεροθόδωρου στον Νότη Σφακιανάκη

Η Βίκυ Γεροθόδωρου αναφέρθηκε επίσης σ' έναν μεγάλο τραγουδιστή που συνάντησε. «Για εμένα ο Νότης Σφακιανάκης είναι ο σπουδαιότερος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, και όχι μόνο», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε: «Το ρεπερτόριό του, η φωνή του, όλο αυτό που είναι, μου αρέσει πάρα πολύ. Μία προσωπικότητα που τα “λέει”, είμαστε Σκορπιοί βλέπεις. Μερικές φορές μπορεί να λέει παραπάνω, αλλά καλά κάνει. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που εκφράζονται ελεύθερα».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Αλ Πατσίνο, ενώ η Αθηναΐδα Νέγκα ευχαρίστησε εκείνη και το σκυλάκι της που βρέθηκαν στο πλατό. Κλείνοντας, η Βίκυ έκανε την αποκάλυψη για εκείνον: «Έχω γράψει επιτυχίες μαζί του. Μπορεί να ξενερώσει ο κόσμος, αλλά πολλά τραγούδια που φαίνονται ερωτικά είναι γραμμένα για τον Παστέλ, όπως για τη Νικόλ (σ.σ. την κόρη της)».