Μαρίλια Μητρούση: «Και στρέιτ να μην ήμουν, δεν θα είχαν πρόβλημα οι γονείς μου»

«Δεν επεμβαίνω στην προσωπική της ζωή», δήλωσε ο Μιχάλης Μητρούσης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στα «Σύνορα» και στον «Παράδεισο των Κυριών» αντίστοιχα, ο Μιχάλης Μητρούσης και η Μαρίλια Μητρούση μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην μεταξύ τους δεμένη σχέση ως μπαμπάς και κόρη, καθώς και στον ρόλο της μαμάς της, Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου.

«Είμαι τυχερή που έχω δύο γονείς, που τους εκτιμώ και θαυμάζω απεριόριστα. Αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι οι διακοπές με τους γονείς μου και τα Σαββατοκύριακα με τον μπαμπά, που είναι κι εδώ. Ήταν τυχερός, γιατί τα παιδιά στην εφηβεία διαλέγουν “στρατόπεδο”, κι εγώ ήμουν με τον μπαμπά μου. Δεν θεωρώ ότι τα παιδιά κάνουν λάθη, απλά μαθαίνουν», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίλια Μητρούση.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, απλά συνέβη. Δεν συζητάω τα προσωπικά μου παρά μόνο αν είναι κάτι σημαντικό. Έχω πολύ ωραίο “έλεγχο” με τη σύντροφο του μπαμπά μου, που την λέω γυναίκα του, γιατί την αγαπάω πάρα πολύ που με παίρνει να μου λέει τα πάντα. Και στρέιτ να μην ήμουν, δεν θα είχαν πρόβλημα οι γονείς μου. Τους ενδιαφέρει να είμαι ευτυχισμένη».

Δείτε επίσης: «Φοβούνται μη...» - Ο λόγος που οι γονείς της Μαρίλιας Μητρούση δε θέλουν να κάνει παιδί

Η Μαρίλια Μητρούση μίλησε μαζί με τον πατέρα της

Ο Μιχάλης Μητρούσης είπε από την πλευρά του: «Με την πάροδο του χρόνου είδα ότι η Μαρίλια είναι ένα άτομο που έχω εμπιστοσύνη. Τα τρυφερά χρόνια της Μαρίλιας είχα μεγάλη λαχτάρα να τη δω, ατύχησα, γιατί έφτιαχνα το θέατρο Χυτήριο, ήμουν εκεί 14 ώρες το 24ωρο και δεν έβλεπα το παιδί μου όπως πρέπει».

Και κατέληξε: «Δεν ήταν δύσκολη η εφηβεία της Μαρίλιας για εμένα. Με τη μαμά της είχε συνέχεια κόντρα και έπρεπε να κάνω τον διαιτητή. Για τα λάθη δεν φταίνε τα παιδιά, παρά μόνο οι γονείς, είμαι απόλυτος. Η αγάπη μεταξύ μας δεν έφυγε, δεν την ξεριζώνω, και δεν μπορώ να το διαχωρίσω. Δεν επεμβαίνω στην προσωπική της ζωή, ας κάνει ό,τι θέλει αρκεί να είναι ευτυχισμένη».