Η Αλεξία Μουστάκα ξεκαθαρίζει για τον πατέρα της: «Δεν είχε κάνει διαθήκη, δεν ξέρω από πού τα βγάζουν αυτά»

«Ό,τι είχαν οι γονείς μου το άφησαν σε μένα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού», και η δημοσιογράφος Χαρά Μπουτσικάκη, συνάντησαν την Αλεξία Μουστάκα, κόρη του αείμνηστου Σωτήρη Μουστάκα. Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, καθώς και για τα δημοσιεύματα που γράφονται κατά καιρούς σχετικά με τις «διαθήκες» του.

«Μια απώλεια δεν ξεπερνιέται ποτέ, αλλά σίγουρα με τον καιρό ας πούμε πως γλυκαίνει κατά κάποιον τρόπο. Αλλά πάντα υπάρχει ο πόνος», είπε αρχικά η Αλεξία Μουστάκα.

Η Αλεξία Μουστάκα συμπλήρωσε στη συνέχεια για τους γονείς της: «Δεν γνωρίζω από πού τα βγάζουν όλα αυτά για τις διαθήκες, δεν έχω καταλάβει και δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει. Ο πατέρας μου δεν είχε κάνει διαθήκη. Ό,τι είχαν οι γονείς μου το άφησαν σε μένα».

Δείτε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα, Αλεξία - «Είδα αχαριστία και...»

Τι έχει δηλώσει η Αλεξία Μουστάκα για τους γονείς της

Γονείς της Αλεξίας Μουστάκα ήταν οι ηθοποιοί Σωτήρης Μουστάκας και η Μαρία Μπονέλου, που έχουν φύγει και οι δύο από τη ζωή. Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Αλεξία Μουστάκα είχε αποκαλύψει για τη σχέση τους: «Η μητέρα μου ήταν πολύ ανοιχτός χαρακτήρας και ο μπαμπάς μου ήταν πιο κλειστός άνθρωπος αλλά με φοβερό χιούμορ. Έγραφαν ποιηματάκια ο ένας στον άλλον φεύγοντας από το σπίτι. Πιο μεγάλη έλεγα στον πατέρα μου τα προσωπικά μου, μικρή όχι. Με συμβούλευε, αλλά είχε μέτρο, δε μου έλεγε “πρέπει να κάνεις αυτό”. Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου έπαιζα στο θέατρο. Την ίδια χρονιά, με διαφορά 3 μήνες, έχασα τη μητέρα μου».