Μαρία Μενούνος: Οι τρυφερές στιγμές με την κόρη της, Αθηνά – Δείτε φωτογραφίες

«Παίζοντας στον ήλιο με την αγάπη μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/mariamenounos
instagram/mariamenounos

Από την ημέρα που έγινε μητέρα, η ζωή της έχει αλλάξει 180 μοίρες. Η Μαρία Μενούνος έχει αφοσιωθεί στην κόρη της, Αθηνά, και για του λόγου το αληθές μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρία Μενούνος ευχαριστήθηκε τον ηλιόλουστο καιρό από την αυλή του σπιτιού της και έπαιζε παράλληλα με την μονάκριβη κόρη της. «Παίζοντας στον ήλιο με την αγάπη μου και μου έπιασε τη μύτη! Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: «Είμαι τόσο ευγνώμων...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για την εορτή του Αγίου Νεκταρίου

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μενούνος για την περιπέτεια της υγείας της

Πρόσφατα συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που η Μαρία Μενούνος έκανε εγχείριση για να της αφαιρεθεί όγκος στο πάγκρεας. Η παρουσιάστρια είχε πει σε εκείνη την επέτειο: «Πέρασε επίσημα 1 χρόνος από την επέμβαση στο πάγκρεας. Κοιτάζοντας πίσω (μου φαίνεται σαν να έχει περάσει πολύς καιρός) και βλέποντας τα βίντεο-ημερολόγια, είναι τρελό να βλέπω πού βρίσκομαι τώρα. Τότε ήμουν φοβισμένη. Είχα ένα μωρό να έρχεται και μόλις είχα επισκεφτεί ένα γραφείο ογκολόγου όπου έμαθα ότι χρειαζόμουν σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά! Καρκίνος; Ουάου».

«Είχα ένα καταπληκτικό σύστημα υποστήριξης, για το οποίο θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Ο Κεβ κοιμόταν στο νοσοκομείο καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Την ημέρα, είχα τον μπαμπά μου, την Ντέμι και μερικούς από τους αγαπημένους μου φίλους, την Ρέιτσελ, τον γιατρό (που μου έκανε την ενεργειακή θεραπεία) και την Tαμάρ που ήρθε αεροπορικώς από τις Μπαχάμες για να είναι μαζί μου. Έχω ευχαριστήσει τους γιατρούς μου σε άλλες αναρτήσεις, αλλά ένα χρόνο μετά πρέπει να βεβαιωθώ ότι ευχαριστώ και τους αγαπημένους μου. Μαζί με την πίστη μου, όλοι αυτοί με βοήθησαν να αποκτήσω το θαύμα της θεραπείας και της μητρότητας. Ευχαριστώ πολύ. Είμαι αιώνια ευγνώμων».