Δανάη Μπάρκα: «Είμαι οριακά να ουρλιάξω και να βρίσω!» - Παραλίγο να βγει εκτός ορίων η παρουσιάστρια του Μega

Τα σχόλια που την εξοργίζουν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Είμαι οριακά να ουρλιάξω και να βρίσω!» - Παραλίγο να βγει εκτός ορίων η παρουσιάστρια του Μega

Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της από το Πάμε Δανάη σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 21/3 τη συνέντευξη, που παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Night Out την Τετάρτη 20/3 με τη δημοσιογράφο να αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μητρότητα (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη).

Ειδικότερα η παρουσιάστρια εξέφρασε αρχικά τη συμπάθειά της στο πρόσωπό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κομμάτι της προσωπικής της ζωής και το γεγονός, ότι πλέον φοβάται να κάνει σχετικές αποκαλύψεις. Το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα ήταν ο λόγος, που η Δανάη Μπάρκα μπορεί να βγει από τα ρούχα της.

Η οργή της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του Πάμε Δανάη

«Πόσο μου άρεσε η Ευρυδίκη σε όλα αυτά, που είπε χθες και όχι μόνο χθες, εμένα γενικά μου αρέσει η Ευρυδίκη. Πως καμία φορά τα πράγματα να θεωρεί κανείς, ότι είναι εύκολα αλλά ένας άνθρωπος μέσα του να περνάει δύσκολα. Φαντάζομαι ότι η πίεση ήταν ένα συνονθύλευμα μετά τη μεγάλη έκθεση, που είχε το παιχνίδι, η προσωπική της ζωή που την έμαθαν όλοι.

Ο άνθρωπος που εκτίθεται δεν είναι ποτέ έτοιμος για ανθρωποφαγία. Αυτός ας το ξεκαθαρίσουμε και ας είναι κανόνας μας. Το ότι εκτιθέμεθα δε σημαίνει ότι δίνουμε το σώμα μας, και τον εαυτό μας και την ψυχή μας στα λιοντάρια να την κατασπαράξουν. Αυτό βέβαια δε θα έπρεπε να το σκεφτόμαστε μόνο εμείς, θα έπρεπε και τα αντίστοιχα λιοντάρια να το σέβονται και να το αντιληφθούν με τους κοινωνικούς κανόνες και με μία ''Α'' ευγένεια.

Υπάρχει και ο αντίστροφος ρατσισμός, όταν λέμε ότι είσαι πολύ μεγάλος για να κάνεις παιδί, υπάρχει και το αντίστοιχο μικρός είσαι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που στο διάβα μου, μου το έχουν πει, όταν έλεγα ότι θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί.

Όταν ακούω αυτήν την απάντηση είμαι οριακά να ουρλιάξω και να βρίσω. Δεν το κάνω ποτέ πάντα το προσπερνάω και απαντάω με γέλια. Όμως παιδιά είναι εμμέσως πλην σαφώς είναι μία παρατήρηση και ένα όριο για το τι θέλεις εσύ να κάνεις στη ζωή σου. Μου φαίνεται τραγικό οι άνθρωποι να επεμβαίνουν έτσι στη ζωή σου», είπε η Δανάη Μπάρκα.