Νότης Σφακιανάκης: «Είμαι κοινωνικά προβληματισμένος!» - Η πρώτη αντίδραση για το νομοσχέδιο γάμου ομόφυλων ζευγαριών

«Δε θα υπάρχει θηλυκό & αρσενικό, δε θα καταλαβαίνεις ποιο είναι το ένα & ποιο το άλλο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη 21/3 προβλήθηκε στο Πρωινό η νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης με τον νεαρό να αναφέρεται στην απομόνωση του θείου του, αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια.

Ο ίδιος έχει πολύ συχνή επικοινωνία με τον τραγουδιστή και έτσι είναι σε θέση να διαψεύσει ορισμένα σενάρια και φήμες, που έχουν κυκλοφορήσει για τον Νότη Σφακιανάκη, καθώς επίσης έκανε γνωστό αν θα τον δούμε ξανά στις πίστες.

Προς το τέλος των δηλώσεών του ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης μετέφερε την αντίδραση του Νότη Σφακιανάκη αναφορικά με τις τελευταίες κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο - τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Οι αποκαλύψεις του ανιψιού του Νότη Σφακιανάκη για τον θείο του

«Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του, να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δε θα εμφανιστεί, αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος , το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει σχέδια τέτοια.

Είναι ψέματα όλα αυτά, ότι έχει γράψει τραγούδια στην καραντίνα. Του γράφουν τραγούδια ακόμα και στην εποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια για να του τα δώσω να τα ακούσει.

Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του. Αυτό συμβαίνει σήμερα. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή γράφοντας κάτι, γιατί και αυτό ακούστηκε αλλά δεν ισχύει. Ούτε σκοπό έχει να εμφανιστεί.

Φοβάμαι πολύ, ότι μπορεί και να μην ξαναεμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε μου είπε είμαι κοινωνικά προβληματισμένος. Εύχομαι και ελπίζουμε και εγώ όπως και πολύς κόσμος - από ότι φαντάζομαι - να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο, που δε βγαίνει τόσο εύκολα και δεν τον πήραν δα και τόσο πολύ τα χρόνια, κάποια στιγμή να γυρίσει και να τον ξαναδούμε στις πίστες.

Είναι ράδιο αρβύλα ότι είχε κάποιο ατύχημα, μάλιστα το προηγούμενο βράδυ ήμασταν και μαζί του φανταστείτε.

Ο θείος μου είχε τοποθετηθεί από το 1991 για το γάμο των ομοφυλόφιλων, το 1996 συγκεκριμένα στον Χατζηνικολάου και είχε πει ότι αυτό που θα έρθει μετά από 20 χρόνια δεν ήθελε να το φαντάζεται. Δε θα υπάρχει θηλυκό και αρσενικό, δε θα καταλαβαίνεις ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο», είπε ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης.