Έλενα Χριστοπούλου: Τέλος το ξανθό μετά από πολλά χρόνια - Η εντυπωσιακή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Της πηγαίνει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Χριστοπούλου διατηρεί ένα πολύ ενεργό προφίλ στα social media και συγκεκριμένα στο instagram με τη γνωστή manager μοντέλων να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο - πολύ συχνά - τόσο για κοινωνικά, όσο και για προσωπικά της ζητήματα.

Πρόσφατα λοιπόν, η ίδια συγκίνησε μέσα από την ανάρτηση που είχε κάνει για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και τα σημάδια, που μπορεί αυτή να αφήσουν στον καθένα (δείτε εδώ όσα είχε γράψει).

Τελευταία το περιεχόμενο της Έλενας Χριστοπούλου είναι πιο θετικό και μάλιστα μέσα από posts και insta stories της είδαμε την αλλαγή, που έκανε στα μαλλιά της - αλλάζοντας το κλασσικό ξανθό σε ένα ιδιαίτερο, πιο ανοιχτό τζίντζερ - πορτοκαλί.

Η αλλαγή που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου στα μαλλιά της

Έλενα Χριστοπούλου - Μαλλιά - Αλλαγή

Το κομμάτι του γάμου στη ζωή της

Το πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 11/1, η Έλενα Χριστοπούλου και μίλησε εφ' όλης της ύλης με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Προς το τέλος, η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον δικαστικό αγώνα απέναντι στον Πάνο Καλλίτση για το διαζύγιό τους: «Τα τελευταία χρόνια είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Πέρασα από έναν πολύ δύσκολο και μεγάλο αγώνα, κέρδισα τα πάντα και είμαι περήφανη γι' αυτό και για τους φίλους μου που έζησαν την ταλαιπωρία δίπλα μου».

Στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου απάντησε: «Με τίποτα δεν θα έκανα δεύτερο γάμο. Μόνο που το σκέφτομαι με ανατριχιάζει. Δεν πιστεύω πια στον γάμο, πιστεύω στις οικογένειες που μπορούν να είναι μαζί και να έχουν ελευθερία και αγάπη. Το έκανα μια φορά και τέλος», ενώ αναφορικά με το θέμα της υιοθεσίας αποκάλυψε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να είναι εύκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί. Έχω μπει στη διαδικασία αρκετές φορές, αλλά είναι πάντα πολύ δύσκολο και αυτό πρέπει να σταματήσει».