Κώστας Αρζόγλου για δίκη γνωστού σκηνοθέτη: «Ότι ξυπνάει κανείς και βρίσκει τον άλλον πάνω του; Δε μπορώ να το ''φάω''!»

Τα σχόλια του για την καταγγέλλουσα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κώστας Αρζόγλου για δίκη γνωστού σκηνοθέτη: «Ότι ξυπνάει κανείς και βρίσκει τον άλλον πάνω του; Δε μπορώ να το ''φάω''!»

Την Πέμπτη 21/3 παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό o Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος αναφέρθηκε στη δίκη γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη, που κατηγορείται από Ελληνίδα ηθοποιό για βιασμό. Η καταγγελία έχει γίνει εδώ και πολλούς μήνες με τη δίκη να ξεκινάει την Τετάρτη 20/3.

Για την ώρα αναμένονται καταθέσεις τόσο από τον κατηγορούμενο, όσο και από την καταγγέλλουσα αλλά και από τους μάρτυρες τους (δείτε εδώ την σοκαριστική κατάθεση που έκανε γνωστός σεναριογράφος και φίλος των δύο πλευρών).

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Κώστας Αρζόγλου μεταφέρει τη δική του θέση σχετικά με την καταγγελία, ως άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη.

Οι δηλώσεις του Κώστας Αρζόγλου για τη δίκη γνωστού σκηνοθέτη

«Ξέρω πάρα πολύ καλά τον σκηνοθέτη και τη δύναμή του και το ποιόν του. Έχουμε περάσει μαζί τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά, μετά την Εκτέλεση του Ίωνα Δραγούμη έχουμε ζήσει σε διάφορες περιοχές...όπου είχαμε γυρίσματα. Έχω μία προσωπική γνώμη, όταν είχα εγώ μία περιπέτεια υγείας, ο σκηνοθέτης ήρθε μαζί με τον γιο του στο σπίτι μου, παίζανε με τον δικό μου τον γιο. Τον ξέρω από το 1992.

Έχω αποκτήσει μια ικανότητα να βλέπω τον άνθρωπο στα μάτια και να καταλαβαίνω πάρα πολλά. Όχι κρυφά αλλά για το ποιόν του, δεν ξέρω από τη μεριά της καταγγέλλουσας, αλλά πάρα πολλά πράγματα μου φαίνονται παράξενα από αυτά που ισχυρίζεται. Όλη αυτή η ιστορία του metoo εξέφρεψε όχι μόνο θύματα, αλλά νομίζω ότι συμπαρέσυρε και μερικές κοπελιές που βρήκαν την ευκαιρία μέσα από το γενικότερο κλίμα του metoo να εκδικηθούν για κάτι.

Αυτό είναι το πραγματικό revenge αν συμβαίνει! Να πιστέψω εγώ ότι ξυπνάει κανείς και βρίσκει τον άλλον πάνω του; Δε μπορώ να το φάω. Ό,τι δε μπορώ να κάνω εικόνα δεν το πιστεύω. Διαφωνώ με τον σκηνοθέτη που αποχώρησε από τη σειρά, επειδή κάποιος τον κατηγόρησε», είπε ο Κώστας Αρζόγλου.