Ελένη Μενεγάκη: «Παιδί μου η παρουσιάστριά μας, διδάσκεται στα πανεπιστήμια!», «Μη μου τα λέτε έτσι αυτά...»

Σε αμήχανη θέση η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Παιδί μου η παρουσιάστριά μας, διδάσκεται στα πανεπιστήμια!», «Μη μου τα λέτε έτσι αυτά...»

Σε γέλια είδαμε να ξεσπάει η Ελένη Μενεγάκη την Πέμπτη 21/3 στην εκπομπή Ελένη, αφού πέρασαν οι δύσκολες ημέρες που βλέπαμε την παρουσιάστρια να ταλαιπωρείται στον αέρα του Mega (δείτε εδώ σε τι κατάσταση ήταν εχθές 20/3).

Αυτή τη φορά λοιπόν, αφορμή στάθηκε η αναφορά του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Νάνσυ Νικολαΐδου σχετικά με την αποδοχή που έχει το όνομα της Ελένης Μενεγάκη στα ελληνικά πανεπιστήμια σε τμήματα, που διδάσκουν ΜΜΕ.

Η παρουσιάστρια φάνηκε να έρχεται σε αμήχανη θέση με τις δηλώσεις των συνεργατών της και για μια ακόμη φορά την είδαμε να διαχειρίζεται την κατάσταση με χιούμορ.

Ο λόγος που ξέσπασε σε γέλια η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό του Mega

«Όταν είχα ασχοληθεί αρχικά με την τηλεόραση έλεγαν κοιτάξτε είναι στην τηλεόραση. Πέρυσι είδα κάποιον καθηγητή Πανεπιστημίου στα media, ο καλύτερος στα ΜΜΕ και λέει για εμένα: ''Είναι στην τηλεόραση, αλλά είναι στη Μενεγάκη''», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Διδάσκεσαι στα πανεπιστήμια Ελένη. Λοιπόν, υπήρξε πρόσφατο περιστατικό, που καταθέτω που μας είπαν, ότι στο πανεπιστήμιο, στο αμφιθέατρο ρωτάγανε για σένα πολύ σοβαρά και λέω: ''Παιδί μου η παρουσιάστριά μας, διδάσκεται στα πανεπιστήμια''», ανέφερε η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Από τη μεριά της Ελένη Μενεγάκη απάντησε γελώντας: «Παιδιά, σας παρακαλώ μη μου τα λέτε έτσι θα με πιάει κόμπλα τώρα».

Ελένη Μενεγάκη - Γέλια