Μαρία Αντωνά: Με ''καυτό'' τζιν σορτσάκι και καουμπόικες μπότες - Το ιδιαίτερο look στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το Survivor

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Αντωνά έχει επανέλθει στην κανονική της ζωή, στο σπίτι της, στα αγαπημένα της πρόσωπα και στη δουλειά της μετά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο και την εμπειρία του Survivor (δείτε εδώ με πόσα χρήματα επέστρεψε).

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός με την επιστροφή της συνάντησε στο αεροδρόμιο κιόλας τον Άρη Σοϊλέδη και στη συνέχεια τους καλούς της φίλους, που την στήριξαν ιδιαίτερα κατά την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά μετά το Survivor

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η Μαρία Αντωνά απαθανατίστηκε στην πρώτη επίσημη, δημόσια έξοδό της μετά το Survivor με τον φακό του Youweekly.gr να αποσπά αποκλειστικά πλάνα της από το Nox. Μαζί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Νίκος Γκάνος, ο Άρης Σοϊλέδης και άλλα δημόσια πρόσωπα.

Μαρία Αντωνά - Σορτσάκι - Μπότες

Μαρία Αντωνά - Έξοδος Nox
Μαρία Αντωνά -  Άρης Σοϊλέδης

Η πρώτη της συνέντευξη μετά το παιχνίδι

Η Μαρία Αντωνά επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivorκαι παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου στις 10/3/24.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Μόλις έφτασα στην Ελλάδα, στην αρχή είχα ταχυπαλμία όταν γύρισα, σαν να μου λείπει η καλύβα. Είχα αποφασίσει ότι το Survivor έχει ολοκληρωθεί για μένα σαν εμπειρία. Δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου αγωνιστικά στη δοκιμασία.

Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που ο Σάββας είπε ότι η Ασημίνα ζηλεύει τη Δαλάκα. Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο για την εικόνα της, γιατί δεν ισχύει. Και δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμπτωματικό αυτό να αναφέρεται και από παίκτες της κόκκινης ομάδας και μετά να λένε το ίδιο στο συμβούλιο και από την μπλε ομάδα. Άλλαξα εντελώς εικόνα για την Ασημίνα όταν τη γνώρισα, σε σημείο που αισθανόμουν άσχημα για το πώς μπορεί να σκεφτόμουν για εκείνη στο παρελθόν», είπε αρχικά.

«Με τη Χρύσα έχω εξαιρετικές σχέσεις. Εγώ αυτό που ανέφερα είναι ότι είδα μια έντονη υποστήριξη και ενδιαφέρον του Φάνη για την παραμονή της Χρύσας. Φαντάσου ότι και κάποια στιγμή, off the record, είχαν έρθει και σε μία σύγκρουση μαζί με τον Ντάνιελ για το αν θα μείνει η Χρύσα ή όχι στο παιχνίδι. Δεν άφησα κάποιο σεξουαλικό ή ερωτικό υπονοούμενο. Ήμουν πολύ ξεκάθαρη σε αυτό που είπα και μάλιστα το σύγκρινα με την σχέση μου με τον Νίκο Γκάνο», ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

Για τα σχόλια του φαρμακοποιού, δήλωσε: «Μου τα μετέφεραν αυτά οι νέοι παίκτες. Είναι μια δική μου στιγμή και δεν θέλω να δώσω χρόνο σε ανθρώπους που αποτελούν παρελθόν και για μένα και για τον σύντροφό μου και για το παιχνίδι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ο καθένας μπορεί να σε βλέπει όμορφο ή άσχημο. Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι είτε είναι βαμμένοι είτε είναι αμακιγιάριστοι είτε είναι λεπτοί είτε λίγο πιο "γεμάτοι"».

Όσον αφορά στον μέλλοντα σύζυγό της, σημείωσε: «Ο Άρης ήταν κρυμμένος μέσα στο αεροδρόμιο. Ένιωσα πολύ ωραία, αλλά τον αγκάλιασα όπως τους παίκτες μετά τον αγώνα και μου λέει "τι είναι αυτό τώρα;". Νιώθω ότι έγινε περήφανος για μένα. Έχω ήδη προτείνει σε ένα μελλοντικό All Star να πάμε μαζί».