Αντώνης Κανάκης: Η σύντροφός του έχει γενέθλια! Οι ευχές που της έστειλε στον αέρα

Ο παρουσιαστής μιλάει σπάνια για την προσωπική του ζωή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: Η σύντροφός του έχει γενέθλια! Οι ευχές που της έστειλε στον αέρα

Μεγάλα κέφια για τον Αντώνη Κανάκη στους Boomers. O παρουσιαστής-frontman της εκπομπής, και της μεγάλης παρέας του Ράδιο Αρβύλα αποκάλυψε πως σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα για εκείνον. Ο λόγος; Η σύντροφός του, για την οποία μιλάει σπάνια, έχει τα γενέθλιά της.

Προς το τέλος της εκπομπής του, ο Αντώνης Κανάκης έστειλε μία παραγγελιά στην αγαπημένη του, και της ευχήθηκε με όλη την καρδιά του «Χρόνια Πολλά». Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μαζί εδώ και περίπου 9 χρόνια, αλλά δεν έχει δείξει ποτέ το πρόσωπό της, καθώς εκείνη έχει ζητήσει να μην προβάλλεται από τα ΜΜΕ.

«Το τραγούδι αυτό είναι παραγγελία και θέλω να το χαρίσω στο μεγάλο μου κορίτσι στο σπίτι που σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Μόνο σήμερα 21 Μαρτίου που μπαίνει η άνοιξη, μόνο μια τέτοια μέρα, ένα τέτοιο κορίτσι θα μπορούσε να έχει γενέθλια και της αρέσει αυτό το τραγούδι και της το χαρίζω με όλη μου την αγάπη. Χρόνια πολλά», είπε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα των Boomers.

Δείτε επίσης: Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για την ομοφοβική επίθεση στην Θεσσαλονίκη: «Ήταν θλιβερά τα πράγματα...»

Η αφιέρωση του Αντώνη Κανάκη στον γιο του

Πριν από λίγες μέρες ο Αντώνης Κανάκης είχε κάνει μία αφιέρωση και στον γιο του. Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας 18/3, μέσα από την εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα ο παρουσιαστής, στην έναρξη ζήτησε να παίξει το τραγούδι "I like to move it".

«Το τραγούδι είναι παραγγελιά από τον Τζονάρα μου! Γεια σου ρε Τζονάρα! Αλλά και για την Ευγενία και τον Στίβι και τον Τζέισον. Όλους. Η συμμορία μεγαλώνει. I like to move it, move it», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Αντώνης Κανάκης απέφευγε ανέκαθεν να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά από τότε που έγινε πατέρας (έχει αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη), συχνά δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη του απέναντι στους πολύτιμους ανθρώπους που έχει στη ζωή του.