Τραϊάνα Ανανία - Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την Τάνια Μπρεάζου και τον Γιώργο Αμούτζα: «Είναι όντως ζευγάρι;»

«Μπορεί να φλερτάρεις με κάποιον, και την επομένη να μη σημαίνει τίποτα! Μου έχει τύχει!»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία (αριστερά): NDP Photo Agency
Φωτογραφία (αριστερά): NDP Photo Agency

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Τάνια Μπρεάζου με τον Γιώργο Αμούτζα να είναι ζευγάρι και στην ζωή, πέρα από το J2US. Οι δύο πρωταγωνιστές ωστόσο αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν το οτιδήποτε. Επάνω σε αυτό τοποθετήθηκε η Τραϊάνα Ανανία, που συμμετέχει επίσης στο show του Alpha.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay's time και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα. «Περνάω υπέροχα στο J2US και νομίζω ότι το έχετε καταλάβει», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία, αλλά όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της Τάνιας Μπρεάζου με τον Γιώργο Αμούτζα δεν φάνηκε να ξέρει κάτι περισσότερο...

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία για τις γυμνές σκηνές στο "Προξενιό της Ιουλίας": «Δεν ανησυχούσα για το αποτέλεσμα, καθησυχάστηκα...»

Οι δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία για Μπρεάζου-Αμούτζα

«Α, ναι; Δεν γνωρίζω κάτι. Είναι όντως ζευγάρι; Άμα είναι όντως, να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά και να μην τα ματιάξετε. Νομίζω δεν θα έκαναν κάτι μπροστά μας, αλλά δεν παρακολουθώ κιόλας. Δεν με νοιάζει και πολύ τι κάνουν οι άλλοι. Επίσης, μια μέρα μπορεί να φλερτάρεις με κάποιον, δεν το λέω για την Τάνια, το λέω και για μένα, και την επόμενη να μη σημαίνει απολύτως τίποτα, να φλερτάρεις με άλλον. Εμένα μου έχει τύχει», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή, η Τραϊάνα Ανανία δήλωσε: «Αν ήταν κάτι καθαρά επάνω μου, και θα έκρινα τι θα πω, ναι. Τώρα το να μου γράφει κάποιος τι θα πω, με τον χαρακτήρα που έχω, δύσκολα. Θα μπορούσα να κάνω κάτι μάλλον μετά τις 12».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 5ο λεπτό και μετά: