Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα! Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που...»

Εξελίξεις με την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα! Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που...»

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε. Τελικά μετά από εξετάσεις των γιατρών έβγαλαν την διάγνωση πως υπέστη έμφραγμα και οδηγήθηκε άμεσα για χειρουργική επέμβαση.

Έχοντας διακοπεί όλες οι παραστάσεις που παίζει στο θέατρο (δείτε την ανακοίνωση), βρίσκεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς από την Τετάρτη 20/3.

Η Δανάη Μπάρκα σήμερα Παρασκευή 22/3 έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Μπορεί να γνώριζε από το πρώτο λεπτό, ωστόσο δεν ήθελε να πει κάτι αφού δεν είχε πάρει την άδεια του ίδιου. Πλέον όμως που η κατάσταση του έγινε γνωστή, θέλησε να καθησυχάσει τον κόσμο.

Όσα αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα. Γιατί από χθες και σήμερα το πρωί πια έγινε γνωστό πως ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο, πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα είναι καλά, όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Όλα αναλυτικά από εβδομάδα μπορούσε να τα πούμε. Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, έγινε και γνωστό. Εμείς χθες όπως είδατε δεν είπαμε κάτι. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς εκτός κινδύνου. Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείτε και τα νεότερα φαντάζομαι θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

«Δεν ήταν μόνος, ήταν με την μαμά μου. Ήταν κάτι που συνέβη εντελώς ξαφνικά. Οπότε αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, εντελώς τυχαία και γρήγορα και ξαφνικά. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές τις οποίες εκείνος θα αποφασίσει αν θα το πει», συμπλήρωσε.