Αννούλα Φλωρινιώτη: «Δεν θα ησυχάσω αν δεν τον βρω! Για την ψυχή του...» - Ξέσπασε στο Πρωινό Σουσού για τον θάνατο του αδερφού της, Νίκου

«Ο μπαμπάς μου πάντα έλεγε ότι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αννούλα Φλωρινιώτη: «Δεν θα ησυχάσω αν δεν τον βρω! Για την ψυχή του...» - Ξέσπασε στο Πρωινό Σουσού για τον θάνατο του αδερφού της, Νίκου

Η Αννούλα Φλωρινιώτη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου, ώστε να συζητήσει για τη συναισθηματική της κατάσταση μετά και την απώλεια του αδερφού της, αλλά και την απόφασή της να κινηθεί νομικά για τον θάνατό του.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως αναζητά τον άνθρωπο που έκανε τη διάγνωση και έχασε τη βιοψία του Νίκου Φλωρινιώτη, αλλά και τον άνθρωπο που υποστήριξε πως τον πήρε τηλέφωνο για να τον ενημερώσει, αλλά επειδή δεν του απάντησε, δεν ασχολήθηκε ξανά και τονίζει πως δεν θα σταματήσει μέχρι να ησυχάσει.

Η αποκάλυψη της Άννας Φλωρινιώτη για τον θάνατο του αδερφού της, Νίκου

«Δεν γυρνάει... Η κάθε μία έχει τον τρόπο της να το περνάει», είπε αρχικά για την ίδια και την μητέρα της, Μάχη, και συνέχισε: «Μου δίνει δύναμη η κόρη και το ότι πρέπει να είναι καλά η μαμά μου. Ο μπαμπάς μου πάντα έλεγε ότι είμαι δυνατή. Μου έτυχε εμένα να τα περάσω όλα αυτά μαζεμένα. Δεν ξέρω πώς να τα αντιμετωπίσω, απλά προσπαθώ να παίρνω δύναμη. Δουλεύω πάρα πολύ και ξοδεύω την ενέργειά μου εκεί».

Δείτε επίσης: Μνημόσυνο Νίκου Φλωρινιώτη: «Αχ παιδί μου! Αχ παιδάκι μου» - Τραγική φιγούρα η μητέρα του πάνω από το μνήμα

«Με τη Γωγώ είμαστε σαν αδερφές, μιλάμε κάθε μέρα, έχω πολλούς φίλους δίπλα μου και ευχαριστώ τον Θεό που τους έχω», συμπλήρωσε μάλιστα, και όταν ρωτήθηκε για το νομικό κομμάτι και τον γιατρό, απάντησε:

«Εγώ θα κινηθώ νομικά, τον θεωρώ υπαίτιο. Όταν πήγε ο αδερφός μου να αφαιρέσει την ελιά, έγινε βιοψία, πήγε να την πάρει και του είπαν ότι δεν την βρίσκουν. Θέλω να βρω αυτόν που αμέλησε να ενημερώσει ενώ είδε ότι ο σπίλος είναι επικίνδυνος. Μετά από δύο χρόνια βρήκαμε την βιοψία. Βάλαμε άτομα να την βρουν. Είπαν ότι τον πήραν τηλέφωνο και δεν τον βρήκαν. Θέλω να βρω αυτόν που πήρε τηλέφωνο, δεν τον βρήκε και δεν έκανε τίποτα μετά, ενώ ήταν τόσο σοβαρό. Σε δημόσιο νοσοκομείο έγινε αυτό. Έχουμε βάλει δικηγόρο. Δεν θα ησυχάσω αν δεν τον βρω. Όλα αυτά τα κάνω για την ψυχή του αδερφού μου».

Δείτε επίσης: Άννα Φλωρινιώτη - Κατέρρευσε στον αέρα του Super Κατερίνα για τον αδερφό της: «Δεν του το είπαμε ποτέ! Ο καρκίνος..»