Δήμητρα Ματσούκα: «Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ταξίδι του μέλιτος το λες εσύ αυτό;» - Η αντίδραση του Πέτρου Κόκκαλη στις κάμερες

Το "παράπονο" και η ζωή τους μετά τον γάμο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δήμητρα Ματσούκα: «Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ταξίδι του μέλιτος το λες εσύ αυτό;» - Η αντίδραση του Πέτρου Κόκκαλη στις κάμερες

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης πραγματοποιούν σπάνια κοινές εμφανίσεις, καθώς δεν τους αρέσει να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή, γι' αυτό άλλωστε προσπάθησαν να κρατήσουν και επτασφράγιστο μυστικό τον γάμο τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2023 (δείτε εδώ το νυφικό και το φιλί τους στην εκκλησία).

Παρόλα αυτά παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, η οποία τους συνάντησε πριν από κάποιες ώρες. Οι δυο τους μίλησαν για το μυστήριο που τους ένωσε, για το ταξίδι του μέλιτος, αλλά και για το νέο κόμμα του πολιτικού, με το οποίο θα κατέβει στις Ευρωεκλογές.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη για τον γάμο τους

«Έρχονται οι Ευρωεκλογές και είναι μια έντονη περίοδος για τους δυο μας, αλλά και πολύ δημιουργική», είπε αρχικά η ηθοποιός και όταν ρωτήθηκε για το ταξίδι τους στις Βρυξέλλες μετά τον γάμο, απάντησε: «Είναι κάτι που το ζω μόνη μου, γιατί ο Πέτρος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συναντιόμαστε το βράδυ. Ψαρώνω πολύ όταν πλησιάζω την Ευρωβουλή, μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα της Ευρώπης και της αλληλεγγύης. Με συγκινεί και είμαι πολύ περήφανη».

Για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές, ο Πέτρος Κόκκαλης δήλωσε έπειτα: «Είμαστε ένα καινούργιο κόμμα, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Πρέπει και στη χώρα μας να έχουμε ένα κόμμα κλιματικό, πράσινο».

Ρωτήθηκαν, φυσικά, και εάν πήγαν τελικά ταξίδι του μέλιτος. «Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε», είπε εκείνη, με τον καλό της να απαντά γελώντας: «Πήγαμε στις Βρυξέλλες».

«Ταξίδι του μέλιτος το λες εσύ αυτό;», αποκρίθηκε η ίδια επίσης γελώντας και πρόσθεσε: «Βρεθήκαμε, όμως, το βράδυ και φάγαμε μαζί. Δεν σκεφτόμαστε το μέλλον. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τον γάμο και μετά».

Δείτε επίσης: Δήμητρα Ματσούκα: Οι 4 επώνυμοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της - Το παρελθόν της και ο γάμος της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Σε άλλο σημείο σχολίασαν και τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision: «Μου αρέσει πάρα πολύ η Μαρίνα Σάττι την έμαθα από τον Πέτρο. Εμείς συμφωνούμε, είμαστε πολύ φαν».