Άρης Μακρής: Παραμένουν στα social media της Άννας Μαρίας Βέλλη κοινές τους φωτογραφίες - Το όλο νόημα σχόλιο του

«Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άρης Μακρής: Παραμένουν στα social media της Άννας Μαρίας Βέλλη κοινές τους φωτογραφίες - Το όλο νόημα σχόλιο του

Ο Άρης Μακρής προετοιμάζεται για τη θεατρική του πρεμιέρα παραχωρώντας δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 23/3 με τον ίδιο να δείχνει ανυπόμονος να ανέβει στη σκηνή.

Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην υπόθεση, που έχει ξεσπάσει και αφορά στην πρώην σύντροφό του, Άννα Μαρία Βέλλη. Η γυναίκα επανέφερε την κακοποίηση, που υπέστη από πρώην σύντροφό της και έτσι πολλοί θεώρησαν ότι φωτογραφίζεται ο Άρης Μακρής.

Ο ίδιος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη (δείτε εδώ) μέσα από την οποία κάνει έκκληση στη Βέλλη να κατονομάσει τον κακοποιητή της. Στις νέες δηλώσεις του, ο ίδιος ζητάει ακόμα τη νέα τοποθέτησή της και παράλληλα απορεί, γιατί υπάρχουν ακόμα στα social media οι κοινές τους φωτογραφίες.

Το σχόλιο του Άρη Μακρή για τις κοινές φωτογραφίες με την Άννα Μαρία Βέλλη

«Ό,τι ήταν να πω, το είπα εγώ. Θα ήθελα μία απάντηση από εκείνη, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι, αυτά που είχα να πω τα είπα. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται!», είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Σχετικές με τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media της Άννας Μαρίας Βέλλη είπε ο Μακρής: «Γενικότερα όχι, αν από την άλλη εννοεί εμένα μου κάνει εντύπωση».

Η παράκληση στο πρόσωπό της

«Δεν έβρισκα τον λόγο, αλλά πια υπήρχε ο λόγος - λόγω του κυκεώνα και της διάστασης - που πήρε όλο αυτό να βγω και να πω τη δική μου αλήθεια. Με έχει ρίξει ψυχολογικά. Έτρεμα, έχω υποστεί μια μεγάλη πίεση λόγω όλου αυτού. Δεν έχω λόγο να μιλήσω με την Άννα Μαρία. Έχει εμπλακεί το όνομά μου - θελημένα ή μη - και ζητάω με στόμφο και πυγμή να βγει και να πει το όνομα.

Δε μπορώ να κινηθώ νομικά από τη στιγμή που δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα. Όλο αυτό υπάρχει σαν ένα σύννεφο γύρω από το όνομά μου. Δε με έχει κατηγορήσει κανείς. Πως να κινηθώ νομικά; Έχω κουραστεί να φωτογραφίζομαι σε μια τέτοια κατάσταση. Πρέπει να ειπωθεί, είναι σωστό να ειπωθεί, όχι για μένα, αλλά για το θύμα. Πρέπει να δικαιωθεί το θύμα.

Είναι συγκινημένος λόγω όλης αυτή της πίεσης και για αυτό βγήκα να πω την μου πλευρά, γιατί έπρεπε δυστυχώς να βγω και να πω, ενώ δεν είχα καμία όρεξη να μιλήσω. Φοβάμαι ότι μου έχει δημιουργήσει ήδη πρόβλημα επαγγελματικά, για αυτόν τον λόγο έπρεπε να βγω να μιλήσω, γιατί πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό.

Εγώ βγήκα να ξεκαθαρίσω να τελειώνει η υπόθεση, δε θα ξαναπώ τίποτα. Βγήκα να πω ρητά και κατηγορηματικά ότι αν έχει κακοποιηθεί η Άννα Μαρία δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής της. Αν δεν ειπωθεί όνομα, δε θα ξαναασχοληθώ με αυτή την υπόθεση γιατί δεν μου ανήκει. Εγώ προκαλώ και παρακαλώ την ίδια να βγει να πει το όνομα. Αν από εκεί και πέρα με εξαιρέσει, καλώς να φύγει η ρετσινιά από πάνω μου. Αν πει ότι είμαι εγώ, να πάρει τον δρόμο που αρμόζει η υπόθεση», είπε ο Άρης Μακρής στις 13/3/24 στην κάμερα του Breakfast at star.