Κώστας Καραμανλής: Σε σουίτα του γηπέδου Opap Arena - Μαζί με τα δίδυμα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21/3 στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην Opap Arena παρακολουθώντας τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ελλάδας - Καζακστάν μαζί με τα παιδιά του.

Μέσα από πλάνα, που εξασφάλισε αποκλειστικά ο φακός του Youweekly.gr βλέπουμε τον Καραμανλή στη σουίτα του γηπέδου της ΑΕΚ μαζί με τα δίδυμα παιδιά του, Αλέξανδρο Καραμανλή και Αλίκη Καραμανλή.

Η εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή με τα παιδιά του στο γήπεδο

Οικογενειακή υπόθεση αποτέλεσε λοιπόν η παρακολούθηση του αγώνα με τον πρώην πρωθυπουργό να εξηγεί σε αρκετά σημεία του ματς τις φάσεις - περισσότερο στην κόρη του, Αλίκη (δείτε εδώ τα δίδυμα να παίζουν σε θεατρική παράσταση).

Κώστας Καραμανλής - Παιδιά
Κώστας Καραμανλής - Γήπεδο

Οι δηλώσεις της εκπροσώπου της παράστασης για τα δίδυμα του Καραμανλή

Η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία είναι εκπρόσωπος της παράστασης μίλησε 5/1/24 στην εκπομπή «Το Πρωινό» και δήλωσε γι' αυτό το νέο βήμα των διδύμων: «Ο Αλέξανδρος είναι ένα παιδί που ευαισθητοποιείται για την κοινωνική προσφορά, την ξέρει από την μαμά του και από εμάς. Μια χαρά θα είναι, θα τον δείτε είναι πολύ καλός στον ρόλο του. Είχε τον χρόνο εκείνος και υπήρχε ο κατάλληλος ρόλος. Κάνει τον μικρό γιο του πρωταγωνιστή και παίζει και η αδερφή του, η Αλίκη.

Εμείς έχουμε κάνει μια διασκευή, περισσότερο για να μπορέσει ο κόσμος μας να συμμετάσχει. Υπήρχε η δυνατότητα να συμμετέχει η Αλίκη στα χορευτικά. Έχει αρκετά μουσικοχορευτικά κομμάτια, τρία-τέσσερα, σε αυτά συμμετέχει και η Αλίκη. Είναι πάρα πολύ εντάξει τα παιδιά, είναι πάντα εκεί στην πρόβα τους». Όπως κατέληξε δεν τους έχουν επισκεφτεί μέχρι στιγμής ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, αλλά είναι θέμα χρόνου καθώς οι πρόβες ανεβάζουν ρυθμούς.