Ελένη Μενεγάκη: «Τι έχει αλλάξει παιδί μου στη ζωή σου;» - Τι απάντησε ο στενός συνεργάτης της για το ενδεχόμενο ενός γάμου

«Σε βλέπω των αλλαγών και λέω μήπως πας για αλλαγές;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Τι έχει αλλάξει παιδί μου στη ζωή σου;» - Τι απάντησε ο στενός συνεργάτης της για το ενδεχόμενο ενός γάμου

Με την στήλη μαγειρικής και τον Γιώργο Παπακώστα, ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη την σημερινή (22/3) εκπομπή της. Η παρουσιάστρια την ώρα που ο σεφ, ετοίμαζε τον μπακαλιάρο σκορδαλιά, τον ρώτησε αν ετοιμάζεται για γάμο. Ο ίδιος δεν το επιβεβαίωσε αλλά και ούτε το διέψευσε.

Τι αποκάλυψε ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη για το ενδεχόμενο του γάμου

Ε. Μενεγάκη: «Ο Γιώργος μας κάνει συνεχώς εκπλήξεις… με παραδοσιακά φαγητά! Τι έχει αλλάξει παιδί μου στη ζωή σου;»

Δείτε επίσης: Θύμα διάρρηξης συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη - Σοκαριστικό βίντεο τη στιγμή που ''μπουκάρουν'' στο γραφείο του

Γ. Παπακώστας: «Ποιος εγώ; Έχω αρχίσει Ελένη να γίνομαι πιο παραδοσιακός»

Ε. Μενεγάκη: «Ετοιμάζεσαι για γάμο; Σε βλέπω των αλλαγών και λέω μήπως πας για γάμο, για αλλαγές;»

Γ. Παπακώστας: «Έχουν γίνει πολλές αλλαγές, άργησα να ωριμάσω Ελένη μου»

Το σχόλιο του για του διαρρήκτες του γραφείου του

Πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Παπακώστας έπεσε θύμα διάρρηξης στο γραφείο του καταστήματος εστίασης που διατηρεί (δείτε εδώ βίντεο) και αυτή δεν ήταν η πρώτη εμπειρία παραβίασης της περιουσίας του. Πριν από δύο χρόνια είχε γίνει κάτι αντίστοιχο στο μαγαζί του.

Έτσι λοιπόν ο γνωστός σεφ, που συχνά μπαίνει στην κουζίνα της εκπομπής Ελένη μοιράστηκε την Παρασκευή 9/2 τις πρώτες σκέψεις και προβληματισμούς του μετά το συμβάν, που τον τάραξε μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Ανάμεσα στα όσα σχολίασε ο Γιώργος Παπακώστας είδαμε να στέκεται ιδιαίτερα στο κομμάτι των δραστών και της νεαρής τους ηλικίας, καθώς αυτό φαίνεται καθαρά στο βιντεοσκοπημένο από τις κάμερες υλικό.

«Είχαν μπει πέρυσι στο μαγαζί μου στη Νέα Σμύρνη και προχθές το βράδυ στις 3:00 το πρωί μπήκαν ξανά. Στο ίδιο μαγαζί από άλλη πόρτα. Η πόρτα ξεκόλλησε από την κάσα. Τα πιο πολλά εστιατόρια δεν τα παίρνουν τα λεφτά, γιατί εκείνη την ώα οι τράπεζες είναι κλειστές και είναι επικίνδυνο να πάρει τις εισπράξεις έναν υπάλληλος, ο οποίος θα φάει ξύλο στο δρόμο και θα του τα πάρουν.

Εγώ λοιπόν από πέρυσι που με έκλεψαν έμαθα και γενικά δεν έχουμε καθόλου μετρητά στο μαγαζί. Οπότε πήραν λίγα πράγματα, η ζημιά ήταν που μου έσπασαν τις πόρτες και το ότι μου πήραν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο, αλλά όταν το ανοίξουν θα στεναχωρηθούν πάρα πολύ. Ήταν βιδωμένο στο πάτωμα και το ξήλωσαν.

Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχουν μπει ποτέ. Στις επιχειρήσεις μου έχουν προσπαθήσει να μπουν και άλλες φορές. Για εμάς τους επαγγελματίες το μεγαλύτερο άγχος είναι πρώτα από όλα οι υπάλληλοι - οι συνεργάτες. Εγώ επειδή ήξερα ότι θα υπάρχει υπάλληλος μέχρι τις 5 το πρωί και με πήραν στις 3:50...Τον απείλησαν να μην μιλήσει. Είναι συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Πέρυσι είχαν μπει από τα παράθυρα, τα οποία άλλαξα και τώρα μπήκαν από την πόρτα που ήταν ασφαλείας και πυρασφαλείας.

Δεν με πειράζουν ότι μας πήραν χρήματα, τα λεφτά κίνησης της βάρδιας, τα ipad τα καλύπτει η ασφάλεια. Αυτό που με νοιάζει πάρα πολύ και που με στενοχωρεί είναι σαν άνθρωπος και όχι σαν επιχειρηματίας, καθώς αυτό γίνεται κατά συρροή και γίνεται από ανήλικα. Είναι κοινωνικό το θέμα. Σκέφτομαι ότι είναι σαν τα δικά σας τα παιδιά, στα 15 δεν ξέρουν οι γονείς τους που είναι; Αυτό με στεναχωρεί. Εγώ όταν κάνω παιδιά στα 15 τι θα γίνεται; Αν τώρα είμαστε έτσι σε 10 - 15 χρόνια τι θα γίνει; Από τις κάμερες τους είδα, ούτε μάσκες φορούσαν, ούτε γάντια, τίποτα.

Το ένα παιδί όπως το είδα στην κάμερα ούτε καν μουστάκι δεν είχε, είχε χνούδι. Είναι κρίμα ρε γαμώτο, πολύ κρίμα. Για το σπίτι είναι γκαντεμιά, γιατί εκεί είσαι όλη ημέρα. Είμαστε στη Νέα Σμύρνη πόσοι επιχειρηματίες και κάθε μέρα σπάνε ένα μαγαζί. Εγώ δεν είμαι κανένας πλούσιος, δε χαλάω τα λεφτά που βγάζω σε κοσμική ζωή, τα λεφτά που βγάζω τα επενδύω πάλι μέσα στα μαγαζιά, γιατί μου αρέσει να δημιουργώ, να δίνω δουλειά σε κόσμο», είπε ο Γιώργος Παπακώστας.