Ματίνα Νικολάου: Η σχέση με τον Βασίλη Πορφυράκη, τον Νίκο Μουτσινά και το ενδεχόμενο της επιστροφής του με το «Καλό Μεσημεράκι»

Η «Βάνια» μιλάει για όλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: Η σχέση με τον Βασίλη Πορφυράκη, τον Νίκο Μουτσινά και το ενδεχόμενο της επιστροφής του με το «Καλό Μεσημεράκι»

Η Ματίνα Νικολάου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού του Open και μίλησε με την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη για όλα, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην παράσταση «Ζαν και Βεατρίκη»! Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνώστη μέσα από το ρόλο της Βάνιας, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη, αλλά στην φημολογούμενη τηλεοπτική επιστροφή του Νίκο Μουτσινά.

Η ηθοποιός μίλησε για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. «Μέχρι να καταλάβουμε κι εμείς ότι έχουμε μάθει τα λόγια, και όλα πάνε καλά, υπάρχει ένα άγχος, αλλά είναι δημιουργικό», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.

Όσον αφορά τον ρομαντισμό, που είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του έργου, δήλωσε ότι είναι ρομαντική. Παράλληλα αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη: «Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ζητούμενο σε μια σχέση να κρατάμε λίγο απ' τον ρομαντισμό μας, γιατί είναι ένας τρόπος να ζει η σχέση. Αυτό ισχύει γενικά στη ζωή μας. Και ο Βασίλης είναι ρομαντική ψυχή, αλλά δεν το δείχνουμε πάντα».

Δείτε επίσης: Ματίνα Νικολάου: «Μου λείπει η Βάνια, βλέπουμε βιντεάκια και λέμε, τι έχουμε κάνει;»

«Ο Βασίλης με στηρίζει», δηλώνει η Ματίνα Νικολάου

«Πάντα είναι δίπλα μου. Ο Βασίλης ξέρει το έργο πάντα πριν ανεβεί, γιατί μου κρατάει λόγια. Με βοηθάει και με στηρίζει πάρα πολύ σε όλο αυτό. Η ευγένεια της ψυχής του και της έκφρασής του ήταν κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Μου αρέσει πολύ η ευγένεια και τη θεωρώ πολύ μεγάλο προσόν και επειδή λείπει ξεχώρισε στα μάτια μου. Ταυτόχρονα με το ταλέντο του, τη φωνή του και αυτό το καθαρό βλέμμα που έχει, νομίζω αρκεί για να είμαι κοντά με έναν άνθρωπο», είπε η Ματίνα Νικολάου για τον σύντροφό της.

«Δεν θα σκεφτόμουν την τηλεόραση αν δεν υπήρχε ο Νίκος…»

Όσον αφορά το κεφάλαιο «τηλεόραση» και τη συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η απόφαση να κάνω εκπομπή στην τηλεόραση, ήταν κάτι που δεν θα το σκεφτόμουν αν δεν υπήρχε ο Νίκος. Ήταν βασικός παράγοντας ότι είναι ο Νίκος εκεί, με ξέρει, με αγαπάει, έχει εμπιστοσύνη στο ταλέντο μου, είμαστε φίλοι, θεώρησα ότι είναι μια καλή στιγμή να το τολμήσω κι έτσι έγινε. Περνούσαμε πολύ όμορφα, ήταν μία ιδιαίτερη εμπειρία για εμένα».

Για την επιστροφή του πάντως, η Ματίνα Νικολάου θέλησε να αφήσει σε εκείνον τον πρώτο λόγο: «Αυτή τη στιγμή είναι εντελώς στο χέρι του Νίκου. Ας είναι αυτός πρώτος που θα βγάλει μια ανακοίνωση. Για να δούμε αν θα γίνει το Καλό μεσημεράκι 2... Με πολύ χαρά θα το έκανα, είμαι πολύ ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση του Νίκου, γιατί γνωρίζω ότι θα μου προτείνει κάτι που θα μου ταιριάζει και θα αντεπεξέλθω και θα πάμε καλά».