Θρήνος για την Κιμ Καρντάσιαν: «Σε αγαπώ τόσο πολύ» - Δύσκολες ώρες για την οικογένειά της

Συγκινούν τα κοινά τους στιγμιότυπα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/kimkardashian
Instagram/kimkardashian

Βυθίστηκε στο πένθος η οικογένεια των Καρντάσιαν τις τελευταίες μέρες, όταν η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε πως έφυγε από τη ζωή η αδερφή της, Κάρεν. Η Kιμ Καρντάσιαν δεν είχε κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο, μέχρι που με μία τρυφερή ανάρτηση αποφάσισε να αποχαιρετήσει τη θεία της ανεβάζοντας μία σειρά από στιγμιότυπα

Τα στιγμιότυπα της Κιμ Καρντάσιαν με τη θεία της

Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες της Κιμ Καρντάσιαν απεικονίζεται η θεία της, και η αδερφή της Κόρτνεϊ σε τρυφερές στιγμές από τα παιδικά τους χρόνια. Στο πλευρό τους βρισκόταν επίσης ο πατέρας της Κιμ, Ρομπ Καρντάσιαν, όπως επίσης και η γιαγιά της, Μαίρη «Τζο» Σάνον. Η Κάρεν, θεία της Κιμ Καρντάσιαν, δεν είχε εμφανιστεί πολλές φορές στο reality της οικογένειας, γι' αυτό και τα φωτογραφικά της στιγμιότυπα σπανίζουν.

Ο θάνατος της θείας της Κιμ Καρντάσιαν ήταν απροσδόκητος, με τις ακριβείς λεπτομέρειες να παραμένουν ανεξιχνίαστες μέχρι σήμερα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι γύρω στη 1:30, το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε μία κλήση για ιατρική βοήθεια, ωστόσο παρά τις πρώτες βοήθειες, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε πως άφησε την τελευταία της πνοή. Οι άνθρωποι της κομητείας αποδίδουν τον θάνατό της σε φυσικά αίτια μέχρι στιγμής.

Δείτε επίσης: Κιμ Καρντάσιαν: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται - Τα σημάδια στο σώμα της που κρύβει με photoshop

Η ανάρτηση της Κρις Τζένερ για την αδερφή της

Πριν από λίγες μέρες και η Κρις Τζένερ, μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, είχε αποχαιρετήσει την αδερφή της«Με βαριά καρδιά και τη βαθύτατη θλίψη μοιράζομαι την είδηση ότι η αδερφή μου Κάρεν πέθανε χθες απροσδόκητα. Πονάει η καρδιά μου για τη μαμά μου MJ και την ανιψιά μου Νάταλι και προσευχόμαστε ο Θεός να μας καθοδηγήσει όλους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η Κάρεν ήταν όμορφη μέσα και έξω. Ήταν η πιο γλυκιά, η πιο ευγενική, η πιο ευαίσθητη και ευάλωτη και τόσο αστεία. Ένιωθε πάντα ευγνώμων για τη ζωή της και εκτιμούσε την οικογένειά της και τους φίλους της και ιδιαίτερα την όμορφη κόρη της. Κρατάει ένα τόσο τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου και λατρεύω κάθε ανάμνηση που έχουμε μαζί. Ο θάνατος της Κάρεν είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη και πολύτιμη και ότι το αύριο δεν είναι σίγουρο. Πρέπει να πούμε σε αυτούς που αγαπάμε πόσο πολύ τους αγαπάμε. Σε αγαπώ όμορφη αδερφή μου», έγραψε η Κρις Τζένερ.