Ελένη Πέτα: «Σταμάτησα τα πάντα λόγω προβλήματος υγείας στην οικογένειά μου, δεν με ενδιέφερε τίποτα»

«Τώρα αρχίζω και το λέω...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Πέτα: «Σταμάτησα τα πάντα λόγω προβλήματος υγείας στην οικογένειά μου, δεν με ενδιέφερε τίποτα»

H Ελένη Πέτα κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που έκανε παύση στην καριέρα της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ερμηνεύτρια, στους παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, έπρεπε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Συγκεκριμένα μόλις την υποδέχτηκαν, η Ελένη Πέτα είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ! Τώρα είναι όλα καλά τα πράγματα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν και τόσο καλά για μένα και για την οικογένεια μας. Προχωράμε, μου αρέσει να ζω το παρόν, αποφεύγω να βλέπω πίσω, αν και πολλές φορές λοξοδρομώ, αλλά ούτε και με πολυαφορά και το μέλλον για να είμαι ειλικρινής. Θέλω να ζω το παρόν, να είμαστε όλοι καλά, η οικογένεια μου και το παιδί μου πάνω απ’ όλα κι από εκεί και πέρα όλα έρχονται».

Στη συνέχεια η ερμηνεύτρια εξήγησε σε τι αναφερόταν. «Εμένα αυτό που συνέβη στην οικογένεια μου έχει να κάνει με ζήτημα υγείας. Δεν το έλεγα, τώρα αρχίζω δειλά δειλά και το λέω. Επειδή δεν αφορά όμως εμένα, δεν θέλω να επεκταθώ και δεν είμαι και έτοιμη να πω το οτιδήποτε. Βεβαίως επηρεάζει, εγώ τα σταμάτησα όλα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα τότε, με ενδιέφερε μόνο να είμαστε καλά», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελένη Πέτα.

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" η Ελένη Πέτα: «Δεν ταιριάζουμε σε συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και την...»

Η Ελένη Πέτα για το ζήτημα υγείας που έβαλε παύση στην καριέρα της

«Τα ζητήματα υγείας είναι τα πιο σοβαρά και μπορούν να σου φέρουν τα πάνω κάτω. Εκεί όλα μπαίνουν σε τρίτη και τέταρτη μοίρα. Ποια καριέρα; Όλα. Δεν κοιτάς καθόλου τον εαυτό σου», τόνισε η Ελένη Πέτα για να συμπληρώσει: «Τώρα αρχίζω και το λέω απ’ έξω-απ’ έξω γιατί, όπως είπα, δεν αφορά εμένα. Εννοώ πως δεν ήταν ζήτημα υγείας δικό μου οπότε να μπορέσω να το μοιραστώ και έτσι ενδεχομένως να ταυτιστούν και άνθρωποι μαζί μου. Επειδή λοιπόν δεν αφορά εμένα, γι’ αυτό και δεν θέλω να επεκταθώ. Είμαι πολύ μουδιασμένη και αποφεύγω και να το συζητάω, το προσπερνάω».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, η Ελένη Πέτα αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός του γιου της, αλλά και ότι πλέον έχει αρχίσει να πατάει πιο γερά στα πόδια της: «Ήρθαν τα πάνω-κάτω, άλλαξε όλο το σκηνικό. Όλο το ενδιαφέρον μου ήταν και είναι ο γιος μου, είναι το νούμερο 1 στη ζωή μου. Παράλληλα έκανα σιγά-σιγά και πράγματα στη δουλειά, γιατί τώρα βρίσκω τα πατήματά μου από την προηγούμενη περίοδο».