Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που ανακοίνωσε σήμερα ότι πάσχει από καρκίνο είναι «τριπλός»

Δεν ήταν τυχαίο το timing

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον που σόκαρε την υφήλιο, ότι πάσχει από καρκίνο και ξεκίνησε χημειοθεραπείες, δημοσιογράφος που καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ στη Βρετανία εξήγησε τους λόγους πίσω από το timing της ανακοίνωσης το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου.

Μιλώντας στο ITV News η Charlene White συγκεκριμένα ανέφερε πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο, αλλά η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλησε να προστατέψει τα τρία παιδιά της απ' όσα θα γραφτούν και θα ειπωθούν τις επόμενες μέρες σχετικά με την πορεία της υγείας της.

Οι λόγοι που η Κέιτ Μίντλετον έκανε σήμερα την ανακοίνωση της διάγνωσής της

«Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα και γιατί το έκαναν σήμερα, πρόκειται για τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις. Τελείωσαν το σχολείο σήμερα για τις διακοπές του Πάσχα. Έχουν περίπου τρεις ή τέσσερις εβδομάδες εκτός σχολείου», ανέφερε αρχικά η Charlene White.

Και συμπλήρωσε: «Ενώ η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αφιέρωσαν χρόνο για να τους το πούνε και προφανώς δεν υπάρχει πιο δύσκολο έργο για έναν γονέα να πει στα παιδιά του ότι κάποιος από τους δύο έχει καρκίνο. Τελείωσαν το σχολείο σήμερα, οπότε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους από την αναπόφευκτη κάλυψη της ιστορίας από τα μέσα ενημέρωσης».

Όπως κατέληξε, εξηγώντας το ιδιαίτερο timing της ανακοίνωσης: «Είναι σε διακοπές, μπορούν να τους κρατήσουν μακριά από τους φίλους και το σχολείο τους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό το παλάτι του Κένσινγκτον έκανε την ανακοίνωση για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον σήμερα».

Η ανακοίνωση του Βασιλιά Καρόλου για την Κέιτ Μίντλετον

Τη στήριξή του στην Κέιτ Μίντλετον εξέφρασε και ο Βασιλιάς Κάρολος πριν από λίγη ώρα, μέσα από επίσημη ανακοίνωση.

«Ο Βασιλιάς Κάρολος είναι τόσο περήφανος για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε. Μετά την νοσηλεία τους στο νοσοκομείο μαζί, ο Βασιλιάς παρέμεινε σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.