Κέιτ Μίντλετον: Πότε γυρίστηκε το βίντεο της ανακοίνωσης για τη διάγνωση με καρκίνο - Πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της

Δύσκολες ώρες για την βασιλική οικογένεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κέιτ Μίντελτον ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο στα επίσημα social media της πως διαγνώστηκε με καρκίνο και έχει ήδη ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες (δείτε το εδώ). Έκτοτε όλος ο κόσμος βρίσκεται σε σοκ και η ανησυχία για την κατάστασή της είναι τεράστια.

Όλοι μιλούν γι' αυτό και κάθε ώρα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και νέα στοιχεία για εκείνη και την οικογένειά της. Διέρρευσε, μάλιστα, ο χρόνος που γυρίστηκε το βίντεο με το οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε την ανακοίνωση.

Πότε βιντεοσκοπήθηκε η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τη διάγνωση με τον καρκίνο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα ξένα Μέσα, φαίνεται, λοιπόν, αυτό πως ηχογραφήθηκε στο Windsor την περασμένη Τετάρτη από το BBC Studios, τμήμα παραγωγής του BBC. Ωστόσο, το BBC News, το οποίο είναι ξεχωριστό από τα στούντιο του BBC, ενημερώθηκε για την ανακοίνωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον την ημέρα που ενημερώθηκαν και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Σάρα Κάμπελ, δεν είχε καμία συντακτική ανάμειξη στο μήνυμα που προβλήθηκε και δεν προχώρησε σε καμία τροποποίηση στη δήλωση. Τα στούντιο του BBC σε ανακοίνωσή τους, επισήμαναν: «Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην Αυτού Βασιλική Υψηλότητα ταχεία ανάρρωση».

Κέιτ Μίντελτον καρκίνος

Πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της

Λόγω των χημειοθεραπειών, η Κέιτ Μίντελτον αποφάσισε να πάρει μία απόσταση από όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις της. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούσαν πως θα επιστρέψει ωστόσο και θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της το Πάσχα, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και τα καθήκοντά της θα τα αναλάβει ξανά όταν της υποδείξουν οι γιατροί.

«Η πριγκίπισσα θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της όταν λάβει την άδεια από την ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί. Είναι σε καλή διάθεση και επικεντρώνεται στην πλήρη ανάρρωσή της», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Δείτε επίσης: Πότε ενημερώθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την διάγνωση του καρκίνου – Ο ρόλος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, πως δεν θα συμμετάσχει, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειάς της στην παραδοσιακή λειτουργία για το Πάσχα στο παρεκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνσδορ, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο έπειτα από τις διακοπές για το Πάσχα.