Κέιτ Μίντλετον: Η νέα επικοινωνία του Χάρι και της Μέγκαν – Το ενδεχόμενο να βρεθούν μαζί της στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η διάγνωση του καρκίνου δεν φαίνεται να επουλώνει τις σχέσεις τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κέιτ Μίντλετον: Η νέα επικοινωνία του Χάρι και της Μέγκαν – Το ενδεχόμενο να βρεθούν μαζί της στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τέλος στις φήμες, που είχαν ξεσπάσει γύρω από την κατάσταση της υγείας της τους τελευταίους μήνες, έβαλε η Κέιτ Μίντλετον ανακοινώνοντας πως έχει καρκίνο. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στέκεται στο πλευρό της, όσο περισσότερο του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, ενώ με ένα λιτό μήνυμα εξέφρασαν τη στήριξή τους και ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μάρκλ.

Αρχικά έκαναν μία δημόσια δήλωση, μέσα από την οποία εύχονταν «υγεία και ανάρρωση» στην Κέιτ Μίντλετον και την οικογένεια της, ενώ σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ακολούθησε και μία ιδιωτική επικοινωνία μεγαλύτερη σε διάρκεια. Κάπως έτσι αναζωπυρώθηκαν τα σενάρια που θέλουν την αντιπαλότητα Ουίλιαμ και Χάρι να μένει στην άκρη, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από βασιλικούς εμπειρογνώμονες μέχρι στιγμής.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Κάπου ένα μικρό κορίτσι φοράει ευτυχισμένο μια περούκα φτιαγμένη από τα μαλλιά της

Η σχέση του Χάρι με την Κέιτ Μίντλετον

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι, παρά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, είχε πάντα εξαιρετικές σχέσεις με την Κέιτ Μίντλετον, την οποία χαρακτήριζε ως την «αδερφή που δεν είχε». Επομένως η είδηση του καρκίνου ήταν ένα σοβαρό πλήγμα και για εκείνον.

Χάρι και Μέγκαν, ωστόσο, παραμένουν στις ΗΠΑ με ανθρώπους κοντά στο παλάτι να θεωρούν ότι είναι ακόμα νωρίς για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, με δεδομένο ότι η Κέιτ έχει μόλις ξεκινήσει τις προληπτικές χημειοθεραπείες της.

Ο βιογράφος και ιστορικός Χιούγκο Βίκερς πιστεύει ότι το ζευγάρι θα πρέπει να παραμείνει στην Καλιφόρνια, καθώς θα ήταν αντιπαραγωγικό να επιστρέψει το ζευγάρι, με την παρουσία τους να αποσπά περισσότερο την προσοχή των ΜΜΕ και να καθιστά αντιπαραγωγικές τις όποιες προσπάθειες γίνονται από Κέιτ και Ουίλιαμ ώστε να διατηρήσουν την ιδιωτικότητά τους.

Πότε θα βρεθεί ο Χάρι στη Βρετανία

Ο δούκας του Σάσεξ αναμένεται να βρεθεί στη Βρετανία τον Μάιο για μια τελετή εορτασμού των δέκα χρόνων από τα Παιχνίδια Invictus. Είναι πιθανό τότε να επισκεφτεί τον αδελφό του και την Κέιτ Μίντλετον, αν το επιτρέψει το μεταξύ τους κλίμα.

Σε γενικές γραμμές πάντως οι αναλυτές εμφανίζονται συγκρατημένα ελπιδοφόροι για την αποκατάσταση των σχέσεων στη βασιλική οικογένεια, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά και ο χρόνος θα δείξει...