Εριέττα Κούρκουλου - Τα μηνύματα στήριξης μετά την αποκάλυψη της αποβολής και το δημόσιο «ευχαριστώ»: «Μας δίνετε τόση δύναμη»

Δήλωσε συγκλονισμένη από την ανταπόκριση του κόσμου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/eriettakourkouloulatsi
Instagram/eriettakourkouloulatsi

Χιλιάδες ήταν τα μηνύματα στήριξης για την Εριέττα Κούρκουλου, η οποία πριν από λίγη ώρα αποκάλυψε με ανάρτησή της πως απέβαλε στον τρίτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Με αυτήν την κίνηση θέλησε να δώσει κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που έζησαν κάτι αντίστοιχο, και είχε σημαντικό αντίκτυπο.

Η Εριέττα Κούρκουλου ευχαρίστησε δημοσίως τους διαδικτυακούς της φίλους για το κύμα συμπαράστασης που της στέλνουν τις τελευταίες ώρες μέσω Instagram, δήλωσε «συγκλονισμένη» για όσα διαβάζει και τόνισε πως χιλιάδες μαμάδες που είχαν ατυχίες στις εγκυμοσύνες τους καταφέρνουν να προχωρούν μπροστά με τα τραύματά τους παρέα.

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Εριέττας Κούρκουλου

«Για ακόμα μια φορά είμαι συγκλονισμένη από την αγάπη που δέχομαι. Σε ένα περιβάλλον που είναι ανησυχητικά τοξικό, ψεύτικο και προβληματικό, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που αναζητούν απλά τη σύνδεση, την ταύτιση και την διαδικτυακή αγκαλιά που μας δίνει τόση δύναμη! Μέσα από τις ιστορίες σας και την ενσυναίσθηση που δείχνετε για την οικογένειά μου αντιλαμβάνομαι τη δύναμη του καλού».

Ανάρτηση Εριέττας Κούρκουλου

«Όμως, ακόμα περισσότερο μέσα από αυτό το προσωπικό μου σελιδάκι, έχω καταλάβει την απίστευτη δύναμη που κρύβουμε εμείς οι γυναίκες. Μαμάδες με δεκάδες εξωσωματικές, πολλαπλές αποβολές – μαμάδες που γέννησαν νεκρά τα μωρά τους, ή μαμάδες των οποίων τα μωρά έφυγαν νωρίς. Και όμως, προχωρούν με τα τραύματά τους παρέα. Και όμως, καμία δεν λέει στην άλλη “εγώ πέρασα πιο δύσκολα”. Τιμή μου που το βιώνω όλο αυτό! Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Ανάρτηση Εριέττας Κούρκουλου

Στο πλευρό της και η Ελισάβετ Σπανού

Ανάμεσα στα χιλιάδες μηνύματα στήριξης και τα σχόλια, βρισκόταν και εκείνο της Ελισάβετ Σπανού, που παραδέχτηκε ότι έζησε μία αντίστοιχη εμπειρία. «Κάπως έτσι συνέβη και σε μένα στην 9η εβδομάδα… Μου πήρε αρκετά για να συνέλθω… Ωστόσο ναι! Ο καθένας έχει το χρόνο του και τον τρόπο του σε ότι συμβαίνει! Παρ' όλα αυτά,κάποια χρόνια μετά, ήρθε το πιο ανέλπιστο δώρο! Και αυτή τη φορά… (μέχρι στιγμής δόξα το θεό!) πάνε όλα καλά. Καμία μόνη», έγραψε η Ελισάβετ Σπανού στην ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου.