Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Αντέδρασε σε ερώτηση για τον Γιώργο Θεοφάνους: «Μετά από 35 χρόνια το θυμήθηκε;»

Οι δύο άντρες είχαν παρελθόν στους One

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Αντέδρασε σε ερώτηση για τον Γιώργο Θεοφάνους: «Μετά από 35 χρόνια το θυμήθηκε;»

Καλεσμένος στην εορταστική Super Κατερίνα για την 25η Μαρτίου ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, όπου μίλησε για την εποχή που συμμετείχε εκείνος στη Eurovision. Σύντομα στο πλευρό του βρέθηκαν και οι υπόλοιποι One, τα μέλη του θρυλικού boy band από τα τέλη των 90s, όπου έκαναν μία αναδρομή στην κοινή τους πορεία, αλλά και στον ρόλο που έπαιξε ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.

«Ξεκινήσαμε απ' το '98-99 και, για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, αν δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένο το συγκρότημα. Ήμασταν σαν σε στρατιωτική σχολή, και έτσι έπρεπε. Ήμασταν όλη μέρα μαζί, μας χώριζε μόνο το κρεβάτι, πολλές φορές ούτε καν αυτό», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Και συμπλήρωσε: «Ήμασταν συνέχεια στο στούντιο, είχαμε μία τεράστια ομάδα που όλοι ήταν πάνω απ' αυτό το project. Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει γράψει υπέροχα pop κομμάτια, πέρα από τα λαϊκά, αυτό το μαζικό που έκανε με τους One, είναι η επιτομή της καλής μουσικής. Ήταν διαμαντάκια».

Δείτε επίσης: Eurovision: «Δίνεται μια εντύπωση ότι υπάρχουν υπόγειες μεθοδεύσεις...» - Τα "καρφιά" του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για την ΕΡΤ

Η ερώτηση για τον Θεοφάνους που έκανε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να αντιδράσει

Ο Γιάννης Πουλόπουλος τότε θύμισε στον τραγουδιστή μία δήλωση του Γιώργου Θεοφάνους, ότι οι One ήταν περιορισμένων φωνητικών δυνατοτήτων. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αντέδρασε ενοχλημένο. «Και; Ότι τι; Αυτός δεν διάλεξε τους One; Θυμήθηκε μετά από 35 χρόνια να πει ότι ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων; Είναι δυνατόν; Δεν θα κάνουμε debate με τον Γιώργο Θεοφάνους, δεν θέλω μπελάδες στο κεφάλι μου», κατέληξε με χιούμορ.