Κέιτ Μίντλετον: «Αναστατωμένη και απελπισμένη» η μητέρα της μετά την διάγνωση με καρκίνο – Οι γονείς της στέκονται στο πλευρό της

Η σχέση τους με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Μηνύματα στήριξης απ' όλο τον πλανήτη έλαβε τις προηγούμενες μέρες η Κέιτ Μίντλετον μετά την εξομολόγησή της για τον καρκίνο. Στο πλευρό της πριγκίπισσας της Ουαλίας βρίσκονται πλέον και οι γονείς της, ο 74χρονος Μάικλ και η 69χρονη Κάρολ Μίντλετον, που ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας της, λίγο πριν από την ανακοίνωση που έκανε εκείνη στα social media.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στη Mirror ειδικός σε θέματα που αφορούν στο παλάτι, η μητέρα της δηλώνει «αναστατωμένη και απελπισμένη» ωστόσο και οι δύο θέλουν να της συμπαρασταθούν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τη βοηθούν σε οτιδήποτε αφορά τα παιδιά της: τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούη. Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον έχουν αποκτήσει επίσης άλλα τρία εγγόνια από την δεύτερη κόρη τους, την Πίπα.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Κάπου ένα μικρό κορίτσι φοράει ευτυχισμένο μια περούκα φτιαγμένη από τα μαλλιά της

Ο ρόλος των γονιών της Κέιτ Μίντλετον στον αγώνα της

«Η Κάρολ και ο Μάικλ έχουν ουσιαστικά ρίξει μια "κουβέρτα ασφαλείας" γύρω από τα μικρά παιδιά για να τα προστατεύσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά στη Mirror ο σχολιαστής βασιλικών θεμάτων και βιογράφος, Ντάνκαν Λάρκομπ. Και συμπλήρωσε: «Σε στιγμές όπως αυτή για την Κέιτ, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να τα φροντίζει κάποιος με μεγάλη προσοχή», πρόσθεσε.

Ο Λάρκομπ αναφέρθηκε στις σχέσεις των γονιών της Κέιτ Μίντλετον με τον γαμπρό τους, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. «Είναι σαν υιοθετημένος γιος τους, και πάντα ήταν. Ένα γεγονός που δυνάμωσε τη σχέση της Κέιτ και του Ουίλιαμ από την αρχή, ήταν το γεγονός ότι βρίσκονταν σε μία πολύ δεμένη οικογένεια. Είναι κάτι που του έλειψε στη ζωή του, εφόσον έχασε τη μητέρα του». Θυμίζουμε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της το '97 σε τροχαίο)».

Κλείνοντας, θεώρησε βέβαιο ότι ο Ουίλιαμ θα ακυρώσει ακόμα περισσότερες προγραμματισμένες υποχρεώσεις του, ώστε να βρίσκεται δίπλα στον βασιλιά Κάρολο, αλλά και στην Κέιτ Μίντλετον, με δεδομένο ότι και οι δύο πλέον πάσχουν από την ίδια σοβαρή ασθένεια.