Κέιτ Μίντλετον: Μέντιουμ είπε αυτό που κανείς δεν τολμά - «Οι μήνες Ιούνιος και...»

«Όλα είναι ήδη γραμμένα στην ζωή της»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κέιτ Μίντλετον: Μέντιουμ είπε αυτό που κανείς δεν τολμά - «Οι μήνες Ιούνιος και...»

Η κίνηση της Κέιτ Μίντλετον να βγει δημόσια και να μιλήσει για τον καρκίνο που αντιμετωπίζει (δείτε εδώ το βίντεο) αντί να ηρεμήσει λίγο την κατάσταση, πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από πριν με νέες πληροφορίες να έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας.

Ο Salomé, Βραζιλιάνος μυστικιστής που ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν είχε προβλέψει τον κορωνοϊό, τον Elon Musk να αγοράζει το Twitter και ακόμη και τον θάνατο της Ελισάβετ σήμερα μιλώντας στη βρετανική Daily Star άφησε να εννοηθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον θα έχει ένα «βουνό» να ανέβει τον επόμενο χρόνο.

Οι αναφορές του μέντιουμ στην Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με τη Salomé, η πριγκίπισσα αντιμετωπίζει προβλήματα με τα οστά, τα γόνατα, τα πόδια και τις αρθρώσεις που φέρεται να βελτιώνονται με τη φυσιοθεραπεία, αλλά η κύρια πρόκληση της είναι αυτή του στέμματος. Καμία από αυτές τις ασθένειες, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Παλάτι.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά «Οι προκλήσεις που αναφέρθηκαν είναι αν θα είναι όντως έτοιμη να αναλάβει το στέμμα. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι μέρος της ζωής της, όπως και το έτος 2025. Όλα είναι ήδη γραμμένα στη ζωή της Κέιτ, επομένως είναι σημαντικό να φροντίζει την ψυχική της υγεία αλλά και τα οστά της. Η δομή και η ευθύνη δεν βαραίνουν μόνο το μυαλό αλλά αντανακλούν και στα οστά της. Αν και ποτέ δεν θα επιβεβαιώσουν το γεγονός, έχει πράγματι αυτό το πρόβλημα».

Ο ρόλος των γονιών της Κέιτ Μίντλετον στον αγώνα της

Όπως αποκάλυψε στη Mirror ειδικός σε θέματα που αφορούν στο παλάτι, η μητέρα της δηλώνει «αναστατωμένη και απελπισμένη» ωστόσο και οι δύο θέλουν να της συμπαρασταθούν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τη βοηθούν σε οτιδήποτε αφορά τα παιδιά της: τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούη. Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον έχουν αποκτήσει επίσης άλλα τρία εγγόνια από την δεύτερη κόρη τους, την Πίπα.

«Η Κάρολ και ο Μάικλ έχουν ουσιαστικά ρίξει μια "κουβέρτα ασφαλείας" γύρω από τα μικρά παιδιά για να τα προστατεύσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά στη Mirror ο σχολιαστής βασιλικών θεμάτων και βιογράφος, Ντάνκαν Λάρκομπ. Και συμπλήρωσε: «Σε στιγμές όπως αυτή για την Κέιτ, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να τα φροντίζει κάποιος με μεγάλη προσοχή», πρόσθεσε.

Ο Λάρκομπ αναφέρθηκε στις σχέσεις των γονιών της Κέιτ Μίντλετον με τον γαμπρό τους, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. «Είναι σαν υιοθετημένος γιος τους, και πάντα ήταν. Ένα γεγονός που δυνάμωσε τη σχέση της Κέιτ και του Ουίλιαμ από την αρχή, ήταν το γεγονός ότι βρίσκονταν σε μία πολύ δεμένη οικογένεια. Είναι κάτι που του έλειψε στη ζωή του, εφόσον έχασε τη μητέρα του». Θυμίζουμε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της το '97 σε τροχαίο)».

Κλείνοντας, θεώρησε βέβαιο ότι ο Ουίλιαμ θα ακυρώσει ακόμα περισσότερες προγραμματισμένες υποχρεώσεις του, ώστε να βρίσκεται δίπλα στον βασιλιά Κάρολο, αλλά και στην Κέιτ Μίντλετον, με δεδομένο ότι και οι δύο πλέον πάσχουν από την ίδια σοβαρή ασθένεια.