Βίκυ Σταυροπούλου: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι...» - Η πρώτη ανάρτηση για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Την πρώτη της ανάρτηση για τον καλό της φίλο και συγκάτοικο, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την είδηση για την περιπέτεια της υγείας του.

Υπενθυμίζουμε ότι o ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο "Γεννηματάς" μετά από έμφραγμα που υπέστη με την Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά και την Δαναή Μπάρκα να βρίσκονται κάθε στιγμή στο πλευρό του (δείτε εδώ την ανάρτηση της παρουσιάστριας, μέσα από το νοσοκομείο).

Η ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου για τον Χρήστο Χαζτηπαναγιώτη

«Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα!!
Ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας, τον κύριο Ρα’ι’σάκη και όλη την ομάδα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό!!!
Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη την δύσκολη νύχτα της Τετάρτης!
Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δεν δυσκολεύετε το έργο τους!!!
Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας!!!
Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!!!»

Η ανακοίνωση για την παράσταση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Από την πρώτη στιγμή, το θέατρο εξέδωσε ανακοίνωση για την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, «Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση», γράφει η ανακοίνωση.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Βίκυ Σταυροπούλου