Ξεσπά ο Βαγγέλης Περρής για Καινούργιου και Κοκλώνη: «Θα πρέπει να ανοίξουμε σαν χάνοι το στόμα μας και να χάψουμε ό,τι μας σερβίρει;»

«Θεωρώ όλο το θέμα κωμικό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ξεσπά ο Βαγγέλης Περρής για Καινούργιου και Κοκλώνη: «Θα πρέπει να ανοίξουμε σαν χάνοι το στόμα μας και να χάψουμε ό,τι μας σερβίρει;»

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε ο Βαγγέλης Περρής, το πρωί της Τρίτης 26/3, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, σχετικά με το γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε σήμερα το πρωί την Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της, για τα όσα ακούγονται για την παρουσιάστρια του Mega, περί μεταγραφής.

Μάλιστα στο στόχαστρο βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης και η συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, στην οποία μίλησε για τον σάλο που ξέσπασε μετά το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη "προδοσία" στην Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ).

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Περρή για Καινούριου και Κοκλώνη

«Εντάξει, αν θες να υποστηρίξεις έναν άνθρωπο, τον υποστηρίζεις όχι λέγοντας ότι υπάρχει ένα θέμα μεταγραφής. Από την άλλη θεωρώ όλο το θέμα κωμικό. Δηλαδή βγήκε ο κ. Κοκλώνης και είπε ότι δεν έχει τοποθετηθεί η κα Καινούργιου. Τώρα δουλευόμαστε μεταξύ μας. Εκείνη δεν ήταν που έλεγε ότι "δεν πιστεύω, επειδή είναι καλός άνθρωπος ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και επειδή είναι καλή κοπέλα"¨. Ποιος τα είπε αυτά;

Βγαίνουμε ξαφνικά και διαγράφουμε όλα αυτά που έχουμε δει, μάς ξεγέλασαν τα μάτια και τα αυτιά μας που ακούνε άλλα, επειδή βγαίνει ο Κοκλώνης που λέει πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Και εμείς δε συζητάμε την πραγματικότητα, συζητάμε την αλλοίωση του Κοκλώνη. Δηλαδή έλεος!

Μη βγαίνει και μας λέει ότι κανένας δεν τοποθετήθηκε, τοποθετήσεις είχαμε επανειλημμένες! Μη λέμε πράγματα επειδή ο άλλος κάνει την παραγωγή μίας εκπομπής και θα πρέπει να φτιάξει τα πράγματα και να τα στρογγυλέψει, κι εμείς θα πρέπει να ανοίξουμε σαν χάνοι το στόμα μας και να χάψουμε ό,τι μας σερβίρει ο Κοκλώνης. Είπε ότι χαίρεται γιατί η Κατερίνα δεν είπε τίποτα, δεν είναι έτσι δηλαδή. Είπε και παραείπε»