Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέπω κάτι εμετικά σχόλια, δεν μπορώ να καταλάβω τι...» - Η απάντηση της για το viral βίντεο που την δείχνει 21 χρόνια πριν

«Εσείς πώς ήσασταν πριν 21 χρόνια;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέπω κάτι εμετικά σχόλια, δεν μπορώ να καταλάβω τι...» - Η απάντηση της για το viral βίντεο που την δείχνει 21 χρόνια πριν

Viral, έχει γίνει το βίντεο στο Tik Tok, που δείχνει την Κατερίνα Καινούργιου, σε νεαρή ηλικία, όταν είχε κάνει μόλις τα βήματά της στο Τηλεάστυ. Η ίδια, φαίνεται εντελώς διαφορετική, αφού από τότε, όπως έχει παραδεχτεί, έχει αλλάξει πολλά στην εμφάνισή της.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την εξωτερική της εμφάνιση

Το πρωί της Τρίτης 26/3, η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε, μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, για το συγκεκριμένο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, τονίζοντας, δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που υπάρχουν τόσα αρνητικά σχόλια κάτω από αυτή την ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου – Ξέσπασε για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη: «Πόσο βρόμικη ψυχή μπορεί να έχεις...»

«Βλέπω ένα βιντεάκι που παίζει παντού που είμαι εγώ 21 χρόνια πριν. Είμαι ένα κοριτσάκι που είχα βγει στο Τηλεάστυ και τώρα έχω αλλάξει τη μύτη μου και άλλα πράγματα και τους κάνει τόσο εντύπωση. Μου τα στείλανε στο Tik Tok και βλέπω κάτι εμετικά σχόλια», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Εγώ τουλάχιστον λέω την αλήθεια. Πώς ήμουν, τι έχω κάνει πάνω μου. Εσείς πώς ήσασταν πριν 21 χρόνια; Δεν μπορώ να καταλάβω τι παθαίνετε. Δεν μου καίγεται καρφί, δεν πάει να παίζεται όλη μέρα;».

Το σχόλιο της για την Δανάη Μπάρκα

Νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια, μίλησε για τις πληροφορίες που διαρρέουν σχετικά με παρουσιάστριες και το τηλεοπτικό τους μέλλον, με αφορμή τα σενάρια που θέλουν την Μαρία Μπακοδήμου να αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ. Η Κατερίνα λοιπόν, στάθηκε στα όσα λέγονται για την Δανάη Μπάρκα και την Φαίη Σκορδά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι άσχημο για την Δανάη να λένε πως στη θέση της θα μπει η Φαίη, αφού του χρόνου λέγεται πως θα αποχωρήσει από τον σταθμό του Φαλήρου.

«Και ο Λιάγκας πάει πολύ καλά. Δεν έλεγαν πριν από λίγο καιρό ότι θα τον αλλάξουν; Είναι αδικία. Όταν κάποιος είναι εκεί, παραμένει, πάει καλά, δεν μπορείς να λες πως θα αλλάξει. Δεν την τιμάει την Μαρία Μπακοδήμου για την Φάρμα γιατί κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι τα διαρρέει η ίδια. Εγώ δεν πιστεύω ότι το κάνει, αλλά δεν την τιμά» σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του Super Κατερίνα, σήμερα Τρίτη 26/3.

«Να πω και κάτι άλλο; Θα το πω γιατί είμαι πολύ δίκαιη με τους ανθρώπους που δουλεύουν. Ούτε για την Μπάρκα είναι ωραία αυτά που ακούγονται αυτήν τη στιγμή ότι θα πάει η Φαίη. Αντικειμενικά η Δανάη κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στο Mega. Σε νούμερα αν το δεις και η Φαίη πάνω κάτω στα ίδια είναι. Το να λες ξαφνικά στα μέσα της σεζόν πως θα φύγει, θα τη διώξουν και θα πάει μια άλλη παρουσιάστρια, δεν είναι ωραίο για τον παρουσιαστή που είναι εκεί και πηγαίνει καλά. Ή το κάνουν άλλοι παρουσιαστές για να αυξάνουν το... -δεν το λέω ούτε για την Φαίη ούτε για την Μαρία γιατί δεν το πιστεύω ότι αυτές οι δύο το κάνουν- ή το δημιουργούν κάποιες κλίκες γιατί έτσι τους συμφέρει. Να σεβόμαστε τις εκπομπές που είναι στον αέρα και τους παρουσιαστές. Αυτό που κάνουν στην Δανάη είναι άσχημο», είπε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια του ALPHA.