Ελένη Μενεγάκη – Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε για τον γιο της και η παρουσιάστρια λαχτάρισε ένα μωρό: «Να παίρνω τη “δόση” μου»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν μεγαλώνει μόνη το παιδί της...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη – Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε για τον γιο της και η παρουσιάστρια λαχτάρισε ένα μωρό: «Να παίρνω τη “δόση” μου»

Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος κάνει θραύση στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο γιος της, ενώ απάντησε για τα σχόλια περί μονογονεϊκής οικογένειας, λέγοντας πως θα εξηγήσει τα πάντα στον μικρό Άγγελο, όταν της κάνει ερωτήσεις. Η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με τα πλάνα αγκαλιά με το μωρό της αμέσως μετά τη συνέντευξη.

«Επειδή έχω αρχίσει να έχω προτάσεις για θέατρο και τηλεόραση, σκέφτομαι πώς θα τα κουμαντάρω, αν θέλω να βγω ξανά στην αγορά εργασίας ή αν θα μείνω σπίτι για να μην χάσω χρόνο. Αλλά δεν αγχώνομαι. Κι εγώ όπως τόσες άλλες γυναίκες και άνδρες, θα δουλεύω και το παιδί θα είναι σπίτι με έναν άνθρωπο», είπε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε επίσης: Γιούλικα Σκαφιδά: Ο μαραθώνιος της ζωής της, το πραγματικό της όνομα και ο μεγάλος έρωτας

Ενώ συμπλήρωσε αμέσως μετά, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία ζωής μου από όταν ήρθε ο γιος μου. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι και είχα να το κάνω αυτό από τα σχολικά μου χρόνια ίσως, γιατί δούλευα συνέχεια. Πλέον έχω έναν άνθρωπο που εξαρτάται από εμένα. Είναι μια γλυκιά ευθύνη γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή. Είμαι καλά που έγινε τώρα, δεν έχω μεγαλώσει αρκετά. Σίγουρα έχω την πείρα και την εμπειρία, το νεαρό της ηλικίας δεν είναι πάντα ατού».

Ο γιος της Γιούλικας Σκαφιδά τρέλανε την Ελένη Μενεγάκη

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, η Γιούλικα Σκαφιδά αναφέρθηκε και στα σχόλια περί μονογονεϊκής οικογένειας. «Ο γιος μου δεν μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η αίσθηση. Απλώς δεν έχω παντρευτεί, αλλά δεν τον μεγαλώνω μόνη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και κατέληξε: «Σε οποιαδήποτε ερώτηση μου κάνει, θα του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια, όπως κάθε γονέας οφείλει, και σε οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει είμαι εδώνα τον βοηθήσω και μαζί να εξηγήσουμε στα άλλα παιδάκια τι διαφορετικό μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή ένα άλλο παιδάκι από εκείνον. Σημασία έχει η αγάπη».

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε την αγάπη της για τα μικρά παιδιά, δήλωσε πλήρης έχοντας αποκτήσει τέσσερα (τον Άγγελο, την Λάουρα, την Βαλέρια και την Μαρίνα), αλλά τόνισε πως δεν χάνει ευκαιρία να αγκαλιά ένα μωρό για λίγο.

«Πολύ χάρηκα που την είδα μαζί με το αγόρι της, θα ήθελα να τους δω και από κοντά. Δεν λαχταράω πια, όπως λαχταρούσα κάποτε που έλεγα “Θα ήθελα να κάνω ακόμα ένα”, αλλά λαχταράω πολύ να έρχονται άνθρωποι να μου αφήνουν τα μωρά τους, να παίρνω τη “δόση” μου. Όχι πάλι εγώ, είμαι υπερπλήρης από αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη