Βίκυ Πρωτογεράκη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης στεναχωριέται πάρα πολύ, έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση»

«Θα έπρεπε να αθωωθεί πρωτοδίκως»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βίκυ Πρωτογεράκη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης στεναχωριέται πάρα πολύ, έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση»

Η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού και τη δημοσιογράφο Χαρά Μπουτσικάκη. Μεταξύ άλλων η πρώην ηθοποιός και νυν δικηγόρος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Κολωνού και στον εντολέα που εκπροσωπεί, στον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο έχει υποστηρίξει ανοιχτά τα τελευταία χρόνια.

«Τον εκτιμώ πολύ τον κ. Κιμούλη, θεωρώ ότι είναι μεγάλος ηθοποιός. Δεν έχω συνεργαστεί, για να ξέρω πώς είναι πάνω στη συνεργασία, γι' αυτό δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Θα συνεργαζόμουν, το τι θα γινόταν δεν το γνωρίζω. Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ταλαντούχος», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στον Φιλιππίδη λέγοντας: «Τον Πέτρο τον αγαπώ πάρα πολύ, τον ξέρω από μικρό παιδί. Όντως ο Πέτρος δεν έχει καμία σχέση με αυτά που τον κατηγορούν, δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό. Ταλαντούχος ήταν πάντα, και είναι. Πολύ ευαίσθητος άνθρωπος».

Δείτε επίσης: Βίκυ Πρωτογεράκη: «Μου είπε ευχαριστώ από την πρώτη στιγμή...» - Τι δηλώνει για τις σχέσεις της με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Βίκυ Πρωτογεράκη αναφέρθηκε και στην ψυχολογική του κατάσταση. «Δεν είναι καλά ψυχολογικά ειδικά όταν διαβάζει που λέγονται γι’ αυτόν κατά καιρούς και από ανθρώπους που δεν τον ξέρουν στεναχωριέται πάρα πολύ, έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Σου λέει “γιατί ασχολούνται ακόμα μαζί μου και λένε όλα αυτά; Τι τους έκανα;”», δήλωσε στην κάμερα του Open.

Και κατέληξε, όσον αφορά την υπόθεσή του: «Πιστεύω ότι έπρεπε να αθωωθεί πρωτοδίκως, όχι ότι το δικαστήριο φταίει σε κάτι, απλά θα μπορούσε να αθωωθεί πρωτοδίκως, γιατί δεν στεκόντουσαν οι απόπειρες».