Γιώργος Θεοφάνους: Την κοιτούσε μέσα στα μάτια - Αυτή είναι η επί 16 χρόνια γοητευτική σύζυγός του, Βίλλυ Θεοφάνους

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Θεοφάνους μπορεί να έχει χαράξει μια λαμπρή καριέρα στη μουσική ως συνθέτης, παράλληλα όμως με την επαγγελματική του καριέρα δημιούργησε την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν, καθώς αγαπούσε πολύ τα παιδιά.

Από τον πρώτο του γάμο με την Ευρυδίκη απέκτησε έναν γιο (δείτε εδώ τους πραγματικούς λόγους που χώρισαν) και στη συνέχεια ο Γιώργος Θεοφάνους παντρεύτηκε τη Βίλλυ Θεοφάνους με την οποία είναι ακόμα πολύ ερωτευμένος.

Η κοινή έξοδος του Γιώργου Θεοφάνους με τη σύζυγό του

Το ζευγάρι έκανε μαζί τρία παιδιά, έναν γιο και δύο κόρες. Πρόσφατα μάλιστα οι δύο τους έκανα από κοινού εμφάνιση στο Vox με τον φακό του Youweekly.gr να απαθανατίζει αποκλειστικά τον φλογερό έρωτά τους.

Γιώργος Θεοφάνους - Βίλλυ Θεοφάνους - Έξοδος
Γιώργος Θεοφάνους - Βίλλυ Θεοφάνους
Γιώργος Θεοφάνους - Σύζυγος

«Δεν μου την έπεφταν γυναίκες»

«Δεν μου την έπεφταν γυναίκες τραγουδίστριες, ούτε εγώ φλέρταρα καμία κοπέλα. Δύο γυναίκες ερωτεύτηκα, αυτές παντρεύτηκα και τέλος. Την Ευρυδίκη και την Βίλλυ. Δεν είχα έρωτες στο ενδιάμεσο. Περίμενα να έρθει το άλλο μου μισό. Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια, έτρωγα με δύο πιάτα, με δύο πιρούνια. Έλεγα εσύ είσαι εκεί κι εγώ είμαι εδώ. Έβαζα και σε εκείνη καφέ. Αφού κάπου ήταν», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του ο γνωστός στιχουργός - συνθέτης.