Γάμος Ανδρέα Γεωργίου: Στενός συνεργάτης του & ηθοποιός από τη Γη της ελιάς αποκαλύπτει - «Ακόμα δεν έχω λάβει πρόσκληση!»

Τι συζητάει το καστ της σειράς για το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ανδρέας Γεωργίου παράλληλα με τις επιτυχημένες τηλεοπτικές του παραγωγές, ετοιμάζει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου καθώς το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο, πως ο γάμος θα γίνει στην Κύπρο και πως ο γνωστός ηθοποιός - σκηνοθέτης έχει δώσει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην αγαπημένη του (δείτε το εδώ).

Σε ότι αφορά τη λίστα των καλεσμένων είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε, καθώς οι συνεργασίες - φιλίες του Ανδρέα Γεωργίου από τον χώρο είναι πολλές. Μέσα μάλιστα από δηλώσεις του Τάσου Ιορδανίδη στο Breakfast at star, που συνεργάστηκαν στη Γη της Ελιάς - δε διέρρευσαν περισσότερες πληροφορίες για τον γάμο.

Οι δηλώσεις ηθοποιού από τη Γη της Ελιάς για το γάμο του Ανδρέα Γεωργίου

«Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, χαιρόμαστε πολύ για τα παιδιά, να πάνε όλα καλά να είναι πάντα ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους. Ακόμα δεν έχω λάβει κάποια πρόσκληση. Δεν ξέρω και πολλά αυτή τη στιγμή. Δεν είναι αγχωμένος μια χαρά τον βλέπω ευτυχισμένο και τον χαίρομαι. Δεν το ήξερα, κάτι είχαμε αφουγκραστεί. Όσοι το έχουμε μάθει, χαρήκαμε πάρα πολύ και για τα παιδιά. Είναι πολύ όμορφα παιδιά είναι ταιριαστοί. Να είναι καλά και ευτυχισμένοι πάντα. Θα του ευχηθώ σε προσωπικό επίπεδο», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα με την αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου, αν και τον τελευταίο καιρό είχαν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει. Η σχέση τους που είχε γίνει γνωστή το 2018, σε όλη την διάρκειά της είχε διάφορα σκαμπανεβάσματα, πολλούς χωρισμούς και επιστροφές.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα στο “Πάμε Δανάη” είχε μιλήσει για τα προσωπικά του και μεταξύ άλλων είχε πει: «Αν δεν ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή, νομίζω δεν θα μπορούσα να φέρω εις πέρας τόσα πολλά πράγματα που κάνω αυτή την περίοδο. Είμαι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό. Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου και μέχρι εκεί».

Ανδρέας Γεωργίου Σιμώνη Χριστοδούλου

Ποιος είναι ο άνθρωπος που είναι δίπλα του στα εύκολα και στα δύσκολα και του έχει κλέψει την καρδιά; Η πανέμορφη σύντροφός του Σιμώνη Χριστοδούλου, είναι make up artist και γνωρίστηκε με τον Αντρέα Γεωργίου έξι χρόνια πριν στην τηλεοπτική σειρά “Τατουάζ” κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους.

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή, για πρώτη φορά χώρισε 2,5 μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του, και λίγο αργότερα με βραδινές εξόδους του και καυτά φιλιά επιβεβαίωσε με παπαράτσι φωτογραφίες, την επανασύνδεσή του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου με την κοπέλα του

Η συνέχεια και ο ευτυχής επίλογος της σχέσης τους θα γραφτεί πολύ σύντομα στην Κύπρο όπου θα γίνει ο γάμος τους, αφού λέγεται ότι οι γαμήλιες προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς αν και μέχρι τώρα έχουν ήδη καθυστερήσει εξαιτίας του γαμπρού που έχει βάλει σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά του. Που να τα προλάβει άλλωστε; Τόσο η σκηνοθεσία στην “Γη της ελιάς” όσο και της “Famagusta”, όπως και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Παύλου που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Mega, του απορροφούν τόσο χρόνο που ναι μεν κάνει μελλοντικά όνειρα με το κορίτσι του, όμως δεν προλαβαίνει να δοκιμάσει και να αποφασίσει για το γαμπριάτικο κοστούμι που θα βάλει.