Eurovision 2024: Η θέση που θα τραγουδήσει η Μαρίνα Σάττι - Πότε θα προβληθεί ο Β' ημιτελικός με την ελληνική συμμετοχή

Οι προετοιμασίες έχουν πάρει ''φωτιά''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι πρόβες και η προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2024 έχουν πάρει ''φωτιά'' με τη Μαρίνα Σάττι και το Zari να κάνουν μεγάλη εντύπωση από την πρώτη κιόλας στιγμή, που κυκλοφόρησε το κομμάτι.

Η τραγουδίστρια με το ιδιαίτερο μουσικό στυλ και ύφος - παρά τα αμφιλεγόμενα σχόλια - εξακολουθεί να είναι προσηλωμένη στον στόχο της και φυσικά σε ετοιμασίες για την ημέρα του ημιτελικού.

Η θέση που θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον Β' ημιτελικό στην Eurovision 2024

Πιο αναλυτικά, ο ημιτελικός της φετινής Eurovision θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις με την Ελλάδα να διεκδικεί το εισιτήριο του τελικού στον Β' ημιτελικό στις 9 Μαΐου. Η κατανομή των χωρών έγινε με κλήρωση, ωστόσο η τέταρτη θέση, στην οποία θα εμφανιστεί η Σάττι έχει επιλεχθεί με άλλα κριτήρια της διοργάνωσης.

Δείτε εδώ: Το αστρονομικό ποσό που κόστισαν τα ρούχα που φόρεσε στο βίντεο κλιπ του "Ζάρι"

Η αντίδραση της Σάττι στα αρνητικά σχόλια

Η κάμερα του Breakfast@Star συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς τη ρώτησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί το τραγούδι της, αλλά και για τα προγνωστικά που τη θέλουν να τερματίζει σε υψηλή θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν λακωνική μιλώντας στην κάμερα, απαντώντας κοφτά: «Αισθάνομαι πολύ ωραία», όσον αφορά την 7η θέση στα στοιχήματα, ενώ όταν ρωτήθηκε για όσους λένε ότι το τραγούδι της στη Eurovision είναι «αχταρμάς», εκείνη απάντησε ότι «Δεν έχω να πω τίποτα». Με λίγα λόγια η Μαρίνα Σάττι δεν φάνηκε να ασχολείται ιδιαίτερα τα σχόλια και από τις δύο πλευρές, ζητώντας συγγνώμη από την κάμερα της εκπομπής του STAR για να απομακρυνθεί ευγενικά.

Πάντως το Zari, με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει, είναι νούμερο ένα trend στο Youtube συγκεντρώνοντας πάνω από 3,5 εκατομμύρια προβολές και 1 εκατομμύριο streams στο Spotify.